Je lepšie kúpiť si, alebo požičať šaty?

Profilova fotka
Baby, je lepšie si kúpiť šaty za dobrú cenu alebo požičať? Píšte skúsenosti, odporúčania. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Takato tema tu uz je. Skus vyhladavac ;-)
Odpovedať
Podla mna-kupit od dobreho predavajuceho. Ja som si kupovala, lebo som mala stresy,ze ked budem mat saty pozicane,cely vecer sa budem o ne bat,aby sa neroztrhli..atd...neuvolnila by som sa. Satky som si kupila za tolko,kolko by som dala za pozicanie... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som si kupila svadobne saty a jednym z dovodov bola cena, ako vravi murinko60, za cenu pozicania si ich vies kupit.. a mas krasne nove saty, ktore vies, ze ziadna ina nevesta pred tebou nemala.. na svadbe sa o ne az tak velmi bat nemusis.. takze kopec vyhod.. :) ja som si ich kupila dokonca este lacnejsie ako by ma stalo ich pozicanie.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj podla mna je lepsie kupit urcite to bude lacnejsie ako pozicanie a ked sa ti este nieco stane s pozicanymi tak aj zato si niektore salony dost pytaju .....takze radsej kupit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem vám veľmi pekne babenky :-) aj ja som toho názoru, že asi skôr kúpiť, lebo čo som pozerala tak fakt sa to oplatí a ešte aj za menej :D....a taká otázka že odkiaľ ??? ebay alebo aj niekde u nás??
Odpovedať
Profilova fotka
@carolinka2 ja som si vybrala v BA v salone fany :) a oni mi ich dali potom usit na mieru :) takze som mala istotu, ze mi sadnu a su iba mojeee :)
Odpovedať
ja mam ties otazku ze kamaratka si pred svadbou bola pozerat saty a jedny krasne nasla a dohodla sa s predavackami ze ich ina mat nebude a chodila potom na skusky siat na upravy a tak ked prisla na poslednu zistila ze ich mala ina na svadbe lebo boli uplne zmenene a prerobene saty boli skratene na mensiu nevestu...tak mi povedzte ze co su to za kravy co toto urobia...ja by som si to dala preplatit co vy?
Odpovedať
@carolinka2 pokial kupis cez ebay tak musis dlho cakat, nevies co Ti pride a nemozes ich vratit. Pokial kupis u nas, alebo cez tuto stranku (pozri si pro shopy) tak saty su povacsine na sklade, dodane za par dni a mas zaruku - cize ich mozes vratit ak s nimi nebudes spokojna. Takze ja odporucam radsej u nas.
Odpovedať
Skus cez mimibazar vola sa Iveta szaboova ja som si u nej dala sit saty su lacnejsie ako pozicane a potom ich mozes mozno este predat... pozri si hodnotenia !!!! same pozitivne! spolupracuje so svetovou krajcirskou dielnou ktora je na trhu 13 rokov... ale dodacia doba je dlha..
Odpovedať
@carolinka2 ahoj, ja som si tiez dala usit saty, podla mojich predstav, vid album, nelutujem to vobec, pretoze taky styl sukne ako som chcela mi nechceli nikde skratit na moju vysku, pretoze by ich museli odstrihut a to predsa nerobia :-D :-D tak som si kupila satocky a zaplatila ovela menej, su moje, teda uz na predaj, ale aj tak sa to oplatilo!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?