Jasmine bridal. Ktoré sú naj? Poraďte

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som vedieť váš názor na tieto šatičky. ktoré sa vám najviac páčia? http://www.jasminebridal.com/J_1_1_1_... http://www.jasminebridal.com/J_1_1_1_... http://www.jasminebridal.com/J_1_1_1_... http://www.jasminebridal.com/J_1_1_1_... http://www.jasminebridal.com/J_1_1_1_...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj. mne sa najviac pacia prve a potom posledne. :-D
Odpovedať
Ahoj tie prvé sú najsamkrajšejšejšie.... :-) ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky moc, nie som ešte pre žiadne pevne rozhodnutá. no tie prvé sa môjmu drahému páčia najmenej :-) .
Odpovedať
ahoj.mne sa pacia tie posledne ;-)
Odpovedať
mne sa pacia najviac tie predposledne :) no vidim,ze kazdej ine :) mas co robit nikinka aby si sa rozhodla, kolko ludi, tolko chuti :)
Odpovedať
me se teda nejak extra nelibi zadne ale kdyz uz tak treti nebo posledni :-)
Odpovedať
hlavne je uplne jedno jaky se komu libi saty podle fotky modelky protoze na postave smrtelniku vypadaji ty saty uplne jinak! ;-)
Odpovedať
Suhlasim s Katkou, ja som si podla obrazkov vybrala jedny saty a ked som ich videla nazivo, bola som sklamana. Nezabudni, ze fotky su retusovane, a hlavne na modelkach vyzeraju uplne inak. Na "ozajstnej" zene s bokmi, s prsiami vascimi ci mensimi potom vyzeraju uplne inak. Je dobre mat nejaku predstavu, ale netreba sa k nej stale upinat, treba vyskusat 5-6 druhov a uvidis, ktore ti sadnu. Ja som si v salone vyskusala Jasmine bridal saty, aj som ich rezervovala, su uzasne, no ked som si pozrela fotku modelky v tych satach, tak ma vobec neuptali :-) takze radsej vyskusaj 100 siat, nez si povyberas na nete saty :-)
Odpovedať
ahoj Nikinka, ja som mala tieto :http://www.jasminebridal.com/J_1_1_1_1.aspx?sqno=JPN2008092511164&j_style_no=STYL20080821003&j_line_no=LINE20080821009&j_line_season=B
Odpovedať
Profilova fotka
Druhé a třetí.
Odpovedať
Nejvíc asi třetí, nejmín určitě první - jsou moc cukrkandlový šatky jsou tu jinak pěkné, začínám se po nějakých porozhlížet. Kde zjistím cenu? A to se objednává v Anglii?
Odpovedať
@: Ala, nadherne saticky, skoda ze si sa neodvazila aj na povodnu farbu masle ako na modelke, ale aj tak veelmi pekne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
andyhana, ja si ich chcem požičať cez jeden salón. a vedia mi objednať novučičké vo farbe akú by som chcela aj mojej veĺkosti.
Odpovedať
nikinka a ktory salon vie obj. tieto satky? Mozes mi poslat do IP? Dakujem ;-)
Odpovedať
První, třetí a poslední.
Odpovedať
ty první jsou úžasné i s tím závojem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nikinka1111: třetí a čtvrté jsou nejhezčí podle mého názoru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, vsechny jsou moc krasne. Ja bych zvolila jednicku i kdyz jsou jednicky uplne vsechny. :-D
Odpovedať
mne sa pacia 3:)
Odpovedať
Profilova fotka
nikinka1111, ahoj, v tých druhých bielo-strieborných Jasminkách sa vydávala v septembri moja kolegyňa. Sú prekrásne a mala som ich možnosť vidieť naživo. Veľmi pekne jej sedeli a tá vlečka... :-) . Ja mám tiež z Fany salonu, kde majú obvzvlášť túto značku, ale chcela som pokiaľ možno bezvlečkové a Jasmínky sú asi všetky s vlečkami.
Odpovedať
Profilova fotka
pimki, 2 sú moje favoritky :-). len drahému sa veľmi nepáčia :-|
Odpovedať
Profilova fotka
nikinka1111, už si ich aj skúšala? Ja som si poskúšala viacej modelov ;-) zo zn. Jasmine, niektoré má tento salón aj na stránke a sú naozaj pekné a dobre sedia. Zarezervovala som si však šaty bez vlečky. Môj drahý :-D ich nevidel, ale dnes sme to preberali a on si myslí, že budem mať vlečku :-( . Keď som si robila zmluvu, tak mi povedali v salóne, že keby som si chcela ešte na skúške vymeniť nejaký iný model, nie je to problém :-) . Takže vážne rozmýšľam...je fakt, že som sa nevedela normálne rozhodnúť.
Odpovedať
mne sa pacia 2,3 a ..tiez mam na svoju svadbu rezervovane jasminky :)
Odpovedať
Profilova fotka
engi111, ahoj, máš rezervované z Jasmine kolekcie tie čo máš v albume? (s tým kabátikom?) Tie sú nádherné a ja som ich tiež mala na sebe, perfektne mi sedeli. Vo Fany ich však majú len v krémovej farbe. Keby nemali tie biele (moje), tak by som si asi vybrala tieto ;-) .
Odpovedať
pimki, ahoj ano mam tie s tym cipkovanym kabatikom, moje su biele a nemaju taku dlhu tu vlecku,..som sa do nich zalubila hned na prvy pohlad ..dufam ze budu take krasne aj v maji :)
Odpovedať
Profilova fotka
engi111, kde majú biele? Tieto sú krémové a majú kapučínovú štólu s krásnou velkou vlečkou. To si si dobre vybrala, majú veľmi dobrý strih ;-)
Odpovedať
pimki, ja som ich nasla v salone v KE a stolu si mozes vybrat akejkolvek farby..asi to je pre teba daleko ist az na vychod
Odpovedať
Profilova fotka
engi111, ahoj, ahaaa-tak to máš pravdu :-. Akurát dnes som bola v tomto Fany salone, pretože som sa rozhodovala medzi dvoma spoločenskými šatami a mala som dnes termín. Rozprávala som sa s tou tetou a ona hovorila, že šaty prichádzajú stále (aj dnes som videla, ale bohužiaľ prišli malé čísla, alebo s fialovou farbou...) a nie je vylúčené, že do apríla niečo podobné z Jasmíne kolekcie nepríde. Môžem si potom vymeniť. ;-) Ozaj, akú farbu šerpy si si vybrala?
Odpovedať
pimki, si si vyberala medzi tymi dvoma co mas v albume?..tak vies kazdy salon si vyberie ine saty mozno trafis na este krajsie:)..a ja som si farbu serpy este nevybrala skusala som so smotanovou a s takou zlatitou ale zvazujem aj oranzovu (marhulkovu)..ved mam este cas sa rozhodnut :)..a ty mas kedy svadbu ?
Odpovedať
Profilova fotka
engi111, ahoj, ja mám svadbu 24.4.2010 a už sa mi to blíži. Po sviatkoch už začíname s mojim drahým bežať na plné obrátky. Svadobné šaty, ktoré mám zarezervované nemám v albume, len popolnočné (tie jednofarebné, zelené). Zháňam ešte topánky a oznámenia som si objednala v salone, takže niekedy na budúci týždeň by mali dojsť domov.... ;-) Však to poznáš...tuším som na rade skôr ako Ty :-D .
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?