Jaké šaty mít po půlnoci na svatbě? Krátké či dlouhé?

Profilova fotka
Holky, co dovoli etika, po pulnoci jake saty?kratke ci dlouhe?
Odpovedať
Profilova fotka
@strihalka Etika je filozofická disciplína ;-) Etiketa je súbor pravidiel spoločenského správania, to je asi to, co si mala na mysli, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj :))hehe:))no jasneee:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@strihalka Nastastie nie sme na kralovskom dvore, takze ak si das aj kratke, rozhodne Ta nikto nebude pranierovat :-D Ide predsa o Tvoje pohodlie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozu byt aj kratke, aj dlhe....etiketa o tomto nic nehovori ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dekuji:))
Odpovedať
či krátke alebo dlhé záleží čo budú mať hostia, to by si musela dať už na pozvánku čo si majú obliect , nerieš kamošky mali aj dlhé aj krátke , ja budem dlhé
Odpovedať
uz som sa stretla aj s tym,ze nevesta mala popolnoci nohavicovy kostym
Odpovedať
Tak dievcata a ja som si to vyriesila ja tak po svojom. Ostanem v svadobnych...tesim sa na ne a chcem si ich uziiiiiiit...nech si kazdy o tom mysli co len chce :-D
Odpovedať
ja som mala dlhe, pride mi to take krasne-pre nevestu, ale kazdy, ako chce-podla mna :-) dlhe ci kratke, hlavne je, aby si sa v tom dobre citila.. kolko parov sa po polnoci da aj do rifiel a triciek.. ;-) a?hlavne, ze sa oni v tom citia fajn ;-) :-) ja som mala kamosky, ktore sa prezliekali o polnoci spolu so mnou :-D ;-) do kratsich alebo pohodlnejsich siat.. ;-) :-)
Odpovedať
@kristinkap111 aj ja som nad tym rozmyslala.. ale poviem ti pravdu, bola som rada, ze ich uz davam dole :-N ;-) boli prenadherne a ja som sa v nich citila skvele :-N x-) ale mat ich na sebe od 10tej do 24hod. stacilo! ;-) :-)
Odpovedať
tiez myslim, ze je to len na tebe- niekto ostava v svadobnych dokonca, niektore nevesty sa prezlecu aj dvakrat- na redovy tanec a potom popolnocne..tiez som videla nevestu v popolnocnom nohavicovom overale alebo v rifliach a korzet jej ostal zo svadobnych siat,kedze hostina bola v style zahradnej party.. a bolo to v pohode..myslim,ze jednoznacne pravidla v tom nie su..a ak by aj boli, je to tvoja svadba.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Podla mna co tebe vyhovuje, ja by som brala aj celu noc svadobne
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?