Hodi sa mi tieto šatky?

Tak čo baby hodia sa my tie šatky?? Poprosím o uprípmnosť nech je aka chce:-P a tie čierne ramienka su z podprdy neako som na ňu zabudla
Odpovedať
Ako si sa v nich citila???si si neista?
Odpovedať
podla mna nie su to prave orechove..nie pre teba...este hladaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčia:-)
Odpovedať
Profilova fotka
dolezite je ako si sa citila ty a ci sa pacia tebe. Kazdy ma totiz iny vkus. Napriklad na mna je to uz prilis, tym ze je ten korzet ozdobeny na mna uz ta sukna posobi velmi prezdobene. Ja som tiez mala na satach par volanov alebo ako sa to vola, ale toto je uz na mna take, co ja viem, no torta. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna su moc prezdobene, s takou peknou postavou si mozes dovolit ine, nemusis sa skryvat za taku slahacku :-) ale ked sa ti pacia a citis sa v nich super, tak kasli na to a vezmi si ich, zas to nie je take, ze by ti nesedeli, len mne osobne sa tento ty nepaci, je to na mna too much ;-)
Odpovedať
Ďakujem baby:-) citila som sa v nich super uplne ľahučke oproti niektorím čo boly ako balvan:-D Ja už do krku asi nič nedam len výraznejšie naušnice a polorospustené vlasy:-)
Odpovedať
Mne si sa pacila v jednych,co si mala v predoslom albume,viac..tieto mi pridu moc prezdobene a komplikovane pre teba..ale to je moj nazor :-) isto budes kraaasna nevesta!Hlavne nech sa tebe pacia a nech si stastna!
Odpovedať
aj ja by som si vedela ine predstavit.. este hladaj.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prezdobene, isto najdes aj krajsie :-)
Odpovedať
ja nevieem, podla mna mas postavua j na lepsie :-) a hlavne jednoduchsie, si vyrazna osoba ;-)
Odpovedať
suhlasim s predchadzajucimi nazormi, isla by som do niecoho jednoduchsieho a rafinovanejsieho, si chuducka, mozes si dovolit cokolvek :)
Odpovedať
na moj vkus su tiez prekombinovane, keby bol ten korzet hladky nevysivany, tak ok :-) ale je to na tebe ak sa ti pacia a citis sa v nich super tak si ich vezmi ;-) ale tiez myslim ze ty si mozes so svojou postavou dovolit saty akehokolvek strihu, tak pre vnutorne uspokojenie by som asi na tvojom mieste este isla poskusat aj ine typy a ked sa ti nebudu pozdavat tak sa mozes vratit k tymto :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
podľa mňa vôbec, prepáč, ale ak sa tebe páčia tak si ich obleč a nenechaj sa ovplyvniť
Odpovedať
Profilova fotka
...ak uprimne, tak vobec sa ti nehodia...su strasne prečačkane, ale kazdy ma iny vkus :) dolezite je aby si sa v nich citila ty fajn :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?