Hladam taketo saty :)

Profilova fotka
Ahojte. Hladam saty na takyto styl. Satenove, nie biele, takze maslove a sampanske. Cislo 42/44. Prosim poradte mi, hlaste sa ... :P bohuzial mam obmedzeny rozpocet, cca 250€ max. Kupim. :)
Odpovedať
Ahoj podla toho odkial si lebo ta oxanq ona je nq ukrajine dost vela dievcat si to tam chvali a kupili si tam krasne saty :) a kupis tam aj za cca taku sumu aky mas rozpocet :)
Odpovedať
Tie druhé sú veru že nádherné. Krásna farba a ten výkroj na chrbáte je priam úžasný. Veľmi sa mi páči takýto typ šiat. Tiež som počula o šatách z Ukrajiny, že sa oplatia ešte viac ako keby boli z Číny. Svoju skúsenosť s tým bohužiaľ nemám, ale takto som to počula od báb. Možno by som skúsila ešte Poľsko. Tam by tiež mohli mať lacnejšie šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja mám s Oksanou skúsenosť, nakoľko som si u nej nechala dať šiť šaty. Môžem len odporúčať. Komunikovala som s ňou cez fb (Oksana Kanalosh), poslala som jej miery a ked boli šaty hotové, tak som prišla na skúšku. Šaty mi ešte na počkanie skrátila a upravila. Platila som 350€ (šaty, kruh pod šaty, závoj a podvazok). Skús sa jej ozvať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslíš, že ak ich budeš kupovať na Ukrajine, teda si ich odtiaľ objednáš, tak budú aj tak vyzerať? Moc by som sa veru na to nespoliehala. Neviem, ja som nemala zatiaľ dobré skúsenosti, s nákupom zo zahraničia a ale tak viem, že to baby nemusia mať tiež tak. Len aby ti nedošlo za tie peniaze niečo, čo sa ti potom nebude páčiť
Odpovedať
Profilova fotka
@trevorenda z Ukrajiny sa objednať nedá, musíš ísť osobne :) ja som napr. Oksane poslala fotky s tým, že ak nebudem spokojná s ušitými šatami tak nemusím nič platiť - predala by ich ďalej. Ale šaty mi ušila veľmi krásne a podľa želania :)
Odpovedať
Tento typ šiat sa ťažko zháňa, ak to chceš ako celok a v spomínanej veľkosti... mám skoro presne tie, ako na poslednom obrázku a veeeeľa som toho obehala a mám veľkost 38/40 našla som ale v salóne na požičanie... Kamarátka ma niečo veľmi podobné z ukrajiny, ale cena 800€, nakoľko kupovala zo salonu, kedže kvalita na trhu je vraj strašná.. Neviem koľko máš na to času, ale na tvojom mieste by som si ich dala ušiť kedže máš jasnú predstavu a limitovaný rozpočet. :)
Odpovedať
Tiaž som ti chcela navrhnúť, že by si sa mala asi poobzerať po šikovnej krajčírke, ktorá by ti vedela také šaty ušiť. Možno by sa to zmestilo aj do tvojho rozpočtu a mala by si taký svoj malý originál. To som počula aj ja, že na trhoch sa moc o kvalite hovoriť nedá ale tak nie za každým to musí byť tak. Mohla by si nájsť aj také, čo by vyzerali k svetu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?