Hľadám krajčírku z Trnavského kraja

viete mi poradit nejaku dobru krajcirku ktora by mi usila cele saty podla fotiek ktore saty som si vybrala?vo vecej velkosti a zo striebornymi kamienkami goralikmi dakujem .Trnavskz kraj,Bratislava
Odpovedať
Profilova fotka
Nevesty si dost davaju sit v cine a za dobre ceny, je tu o tom tema, pohladaj. Ja si na to netrufam pri mojej postave, takze dnes idem v Bratislave do svadobneho salonu Monika kde aj siju svadobne saty, tak uvidime ako pochodim, hlavne aku cenu mi odhadnu a dam ti vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
svadobny salon Monika je urcite najlepsi, co sa tyka sitia svadobnych siat, slecna Monika Braunova je uzasna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mna poslali do certa ze uz maju plno objednavok... lenze najprv ma tyzden neviem naco natahovali, dohodli mi stretnutie s mladou sikovnou modnou navrharkou a ked som prisla ona tam nebola, vraj je u lekara, ale aj tak so mnou spisali ake maju saty byt... ze do par dni mi pride navrh a cena... a po 3 dnoch od stretnutia mi skutocne prisiel mail... ale s tym ze ma odmietaju. To nevedeli na zaciatku ? Nie je lahke najst miesto kde siju svadobne saty tak aby sa dali vyksusat, nie tak ze ich posielaju na sitie do ciny... Som velmi sklamana a nepokladam ich jednanie za seriozne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?