Hľadajú sa tieto šaty

Profilova fotka
Ahojte, našla som si vysnívané šaty, ale problém je, že nikde na Slovensku ich neviem nájsť. Neviete mi prosím poradiť? nevideli ste ich náhodou v niektorom salóne? Alebo vedel by mi ich niekto aj ušiť? Vopred ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Ahoj, usit by ti ich urcite vedeli, v salone ich asi tak lahko nenajdes. Uz len zalezi od toho v ktorom kraji byvas a najst si dobru krajcirku. Ja som to riesila tak a tiez som si vybrala fotku siat na internete a dohodla som sa so sikovnou krajcirkou...Mozno ti najde este aj krasjiu farbu, podla mna ta bordova je na svadbu prilis tmava,,,,ale zas to uz zalezi od vkusu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Saty vyzeraju byt inspirovane od navrhara: Alfred Angelo. Pozri link: http://www.alfredangelobridal.eu/Coll... Mas 2 moznosti, bud si objednas presne take, ako na obrazku z Ciny..........ale ci budu pekne a kvalitne je otazne alebo si ich das usit. ;-)
Odpovedať
ušijeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna su priserne a nemoderne, ale to je moj nazor :/
Odpovedať
Profilova fotka
Najprv si podobne skus vyskusat v salone ci ti bude sediet strih nakolko ten vrch je dost problematicky a ta cervena je na svadobnych satach dost rusiva...ale urcite si ich daj radsej usit aby ti dobre sedeli.
Odpovedať
Profilova fotka
@inngridka a preto je úžasné, že každá máme iný vkus a nebudeme všetky rovnaké ;) každý ma svoj názor. mne sa páčia a myslím, že to je to najdolezitejsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za vaše odpovede :) musím niečo vymyslieť . a čo sa týka červenej farby na šatách, tak to je presne to čo som hladala, mne to nepríde rušivé ale zaujimave ale váš názor vám neberiem, kazdemu sa paci niečo iné :) želám krásny deň všetkým :)
Odpovedať
Ahojky, myslim ze na bazosi, som ich videla pred par dnami. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankatara jeeeeeeej ďakujem :) idem pohladať :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
pozri, co som pre teba nasla :) ak este mas zaujem :) http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/450...
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra_saska Ďakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@iv4 Dobrý den,ušijeme Vám tieto krásne šaty budú presne podla fotky na 98% lebo original je len jeden.Šaty doručíme do 25pracovných dní.Záloha sa platí len 5% s ceny.Ak mate zaujem o cenu a viac informacií Vám pošleme do pošty.Iva R.
Odpovedať
Profilova fotka
@byremay Dobrý deň, poprosím do správy viac info :-) Ďakujem
Odpovedať
To je Čína! pozri na ALIEXPRESS
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?