Gracia e-shop Prešov - skúsenosti

Milé žienky, chcela by som sa opýtať na skúsenosť so šitím svadobných šiat v Gracia e-shop, Prešov. Ako ste boli spokojné? Za každú reakciu ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@susanqa7 - pozri si tuto diskusiu: http://www.mojasvadba.sk/group/511/?h...
Odpovedať
@susanqa7 ja som od nich dvakrat objednavala spolocenske saty a som celkom spokojna, saty su krasne a sedia mi uplne perfektne
Odpovedať
Profilova fotka
@monikaondkova nevieš ma pridat do tejt oskupiny, nechhe mi ju zobraziť
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 - napisala som nech ta pridaju.
Odpovedať
Co som videla maju peknu pracu ale ked som bola u nich ja..koli sitiu svadobnych siat,nepochodila som...neusiju mi ich :(
Odpovedať
ahoj, ja skusenost so sitim siat nemam. Ale povodne som si tam chcela dat usit saty. Musim povedat, ze po telefone bola velmi mila pani, ktora poradila; cez e-mail mi poslala vzory cipiek, ktore mali v ivory farbe, (chcela som sit podla obrazka s mensimi zmenami), nemali problem so skuskou a dokoncenim v ten isty den (som z BA). Cenovo boli najvyhodnejsi - a vybavila som u nich tolko za 1 den na dialku, ako inde za 3-4 stretnutia. Nakoniec som si saty ale u nich sit nedala - vybrala som Salon Renky (KE), vyslo to trochu drahsie, ale maju moznost skusat cca 30 km od BA. Za seba mozem povedat tolko, ze s ochotou, pristupom a pod. som bola velmi spokojna - ale ako by to bolo s finalnym výsledkom za seba neviem povedat, ale fotky maju velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Moja sestra si tam dávala šiť a ja budem tiež. Ušiju mi z obrázka moje vysnene za super cenu a pani bola už po emailoch veeeeeelmi ochotná, tak ja sa tesim na spolupracu s nimi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?