Farba siat biela alebo. ivory

Objednavam si saty a ani netusim aku farbu si zvolit. Zijem v zahranici a tu maju iba ivory alebo off white a teraz neviem ako bude čipka vyzerat v bielom. Mne to pride taje špinavé ale zase biela ma moc odtien do modrá ci moc svieti. Budem mat saty saten a sukna tyl a cipka. Mam z toho dilemu. Este otazka z coho je zvycajne zavoj? Nechcem padavy ale ani moc tvrdy.tak aka latkka sa na to pouziva? Poradte prosím Ďakujem
Odpovedať
Ahoj, podľa mňa záleží od toho, aká farba ti ide :) ak si si už niekde skúšala šaty, alebo máš možnosť si vyskúšať bielu aj ivory, zistíš to veľmi rýchlo :D Ja som si napr. skúšala všade aj biele aj ivory, a jednoznačne mi biele nesvedčia. Nech sú akokoľvek šaty krásne, farba mi nepasuje. Dosť robia aj svetlá v butiku, inak to bude vyzerať vonku na svetle :) Držím palce
Odpovedať
Ahoj ja ked som bola v salone tak mi predavajuca povedala ze ivory sa viac hodi takej bledšej pokozke. ja mám nakoniec saty saténove ivory ... ked sme sa pytali ci tie saty nemaju aj v bielej tak povedala ze take neobjednavaju lebo saten ivory vyzera honosnejsie ako biely.. neviem si predstavit tie šaty ale dufam ze som aspon troska pomohla ... a závoj je zvycajne z tylu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som najprv chcela bielu, ale keď som videla svoje šatičky tak som sa do nich zamilovala a nevadilo mi, že sú ivory. Ako píšu dievčatá, ivory je honosnejšia a na fotkách vyzerá do biela a biele vyzerajú trošku do modra :-)
Odpovedať
ivory je naozaj luxusnejšia farba, dokonca biela čipka môže niekedy pôsobiť gýčovo, bola som celý život presvedčená o bielych sv. šatách, a mala som ivory, biele by som už nechcela. Pozor niektoré salóny Vám budú tvrdiť, že šaty sú ivory, ale v skutočnosti boli biele a opotrebovaním a čistením iba zmenili farbu zožltli, ale to je ľahko rozpoznať podľa ošúchanej čipky a prípadných ozdôbok alebo aplikácií. Ale je pravda, že farba šiat sa vyberá podla farby pleti, vlasov, každej pristane niečo iné.
Odpovedať
ja som jednoznacne za ivory ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?