Dvojo svadobných šiat na svadbe

Profilova fotka
Ahojte, mám takú otázočku, alebo teda chcem poznať názor viacerých :-) . Myslíte, že by bolo v pohode, keby mám na svadbe dvoje šaty? Teda mám už vybraté krásne dlhé šaty so závojom, ale keďže mám svadbu v lete a predpokladám, že bude horúco, rozmýšľala so, že by bolo fajn mať aj krátke šaty. Teda fotila by som sa aj v krátkych aj v dlhých, obrad by bol v dlhých a potom podvečer, alebo po odčepčení krátke. Aký máte na to názor? ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nellinka171 mne sa to paci, preco nie :)
Odpovedať
@nellinka171 je to tvoja svadba, tak preco nie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v poho si myslim, preco nie? uzijes si svadobne aspon poriadne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@nellinka171 skús sa poobzerať po šatách s odnímateľnou dlhou sukňou - myslím, že ťa to vyjde lacnejšie a bude to aj pohodlnejšie než prezliekať celé šaty skús si pozrieť tento môj album http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zuz...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlik0402 Krásne šatečky :-) Lenže ja už dlhé mám...
Odpovedať
Profilova fotka
@nellinka171 Tato nevesta mala saty z odnimatelnou suknou a boli uzasne: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ken...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som nevolila šaty s odnimateľnou sukňou. Myslím, že v auguste (ak bude taký horuci, ako tento rok) budeš vďačná, ak sa budeš mocť prezliecť do niečoho volnejšieho. Možno by som sa nedržala len čisto bielej a volila aj kombináciu s inou farbou. Plánuješ potom ešte tretie šaty, ako popolnočné?
Odpovedať
Profilova fotka
@salonprettywoman popolnočné by som už asi neriešila, dala by som si tie biele kratke ( myslíte si, že je to vhodné, aby boli popolnočky biele? )
Odpovedať
Profilova fotka
Vo výbere popolnočných šiat neexistujů žiadne obmedzenia, takže máš naozaj široký výber farieb, dĺžok, strihov. Možeš mať čisto biele, aby si sa cítila celý večer, ako nevesta. Alebo možeš zvoliť farbu, ktorá bude ladiť s tématikou tvojej svadby. Tu by som však dávala pozor na to, aby konkrétna farba pristala tvojmu farebnému typu (pleť, farba vlasov a pod.) Veľa šťastia vo vyberaní :-)
Odpovedať
@nellinka171 ja budem mat poplnocne tiez kratke biele ...len budu ozivene cervenou stuzkou a budem k nim mat cervene topanky :-)
Odpovedať
Sú aj nevesty, čo sa vôbec neprezlečú. Ak chceš dvojo svadobiek, prečo nie? Je to tvoj večer a takto si ho môžeš - v ideálnom prípade - užiť len raz za život :-) Teraz sa rozhodujem, či si kúpim popolnočky červené alebo biele. Je to rovnaký model, len v dvoch farbách, viac ma lákajú tie biele, budem za jasnú nevestu celý večer :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?