Dĺžka šiat

Ahojte žienky :-) máme už po svadbe a stala sa mi nepríjemná vec. Šaty mi v deň svadby trochu zmokli, akoby oťaželi, a preto boli dlhšie než mali byť. Pristupila som si ich na každom kroku cestou k oltáru aj pri prvom tanci a tancovani a vobec, stale som ich musela držať :-/ som z toho smutná, že som si aspoň ten príchod v šatkách neužila tak ako sa patrí a ako som si predstavovala. Všetko ostatné dopadlo úžasne, ale toto ma trošku trápi, asi hladam len podporu a chcela som sa o tom s vami pobavit. Stalo sa vam to niektorej? Ako ste to zvladli ? :-) Viem, ze sa to uz nevrati a podstatne je, ze mam skveleho muza, ale predsalen...take saty som mala na sebe raz za zivot :-)
Odpovedať
Nic si z toho nerob, mne saty ani nezmokli a tiez som si ich musela drzat, lebo som si ich pristupovala a dlzka bola dobra, segranka ako byvala nevesta aj svokra, co mala dlhe vraveli, ze aj oni si. Kupodivu, ked uz som bola v teniskach za par hodin, uz to bolo fajn, asi som sa uz na ne naucila, ale tiez ma mrzi, ze tak neskoro, ze som si v nich ani nestihla uzit ten princeznovsky pocit ako som myslela a najradsej by som si to aj kvoli tomu zopakovala, ze uz budem vediet ako zit v tych satach :D
Odpovedať
:-D keby nebola svadba taky drahy spas, tak by sme si tiez zopakovali :-D no tak asi nie som prva a ani posledna :) ale bol to uzasny pocit byt v tych krasnych satach :)
Odpovedať
presne tak...tak ja som si teraz uvedomila, že aj ked som si možno pocit v šatách tak neužila, tak to, že som bola celkovo krásna, to aono :) takže môžme byť spokojné :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?