Diely svadobných šiat

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, nedávno som si kúpila svadobné šaty snehobielej farby, ale potrebovala by som k nim ešte pár vecí dokúpiť. Okrem spodnice hľadám aj viazanie a niečo ako vložku pod viazanie šiat. Spodnica mi stačí nejaká obyčajná, len aby som mala priestor pre chôdzu. Sukňa je sama o sebe nádherná a bohatá, takže objem nepotrebujem. Na tých šatách je len také provizórne viazanie, iba taká tenšia šnúrka, takže aj to hľadám, a pod viazaním nie je nič, čo by to prekrývalo, preto zháňam aj niečo, čo by som tam mohla vložiť. Prípadne ma miesto toho napadlo, že by som si kúpila niečo ako body pod šaty, ideálne ešte zoštíhľujúce. A biele, pretože vrch je trošku priesvitný a tú otrasnú všitú podprsenku chcem aj tak odstrániť, lebo je špicatá. Šaty sú bez ramienok. Viete mi niečo navrhnúť alebo poradiť?
Odpovedať
Profilova fotka
mne napadlo, že by si mohla použiť takéto niečo https://creati.cdn.platon.sk/boomer.s..., https://www.zamenej.sk/img/deals/1744... , čo vieš vytiahnuť aj cez prsia a máš z toho tričko :) no neviem či sa dajú zohnať aj v telovej farbe alebo potom hľadať také tričko
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.sashe.sk/Zmatla/detail/pr...
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to body celkom dobry napad, vsetko ti zakryje a teraz maju fakt kadejake od vymyslu sveta. mozno ked mas ten vrsok priesvitny tak by vobec nebolo zle keby si to body mala napriklad aj take cipkovane, to by mohlo vyzerat dobre, plus teda aby bolo aj stahovacie ak mas pocit, ze to potrebujes :)
Odpovedať
Profilova fotka
Body je super napad, ja som uz videla aj take bez ramienok, hlavne ale v tych drahsich obchodoch so spodnou bieliznou. Tam podla mna take najdes aj zostihlujuce a tym padom ti budu aj pekne drzat prsia ked das prec tu vsitu podprsenku. Alebo potom jedine nejaky kusok tvrdsieho papiera, obalit do nejakej satenovej bielej latky a to podlozit pod viazanie. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?