Dať za požičanie šiat vyše 500 eur?

Profilova fotka
Neviem sa rozhodnúť či dať za požičanie šiať vyše 500€ alebo to riešiť nejako ináč.. poradťe :)
Odpovedať
1
2
urcite by som nedala! podarilo sa mi kupit saty za 90 eur a su hodne toho dna, takze 500 eur by som za POICANIE urcite nedala. hladaj dalej :)
Odpovedať
Profilova fotka
To je asi trochu moc, ale ak Ti na tom moc záleží a si presvedčená, že kvôli jednému dňu chceš toľko dať za šaty, tak prosím. Ak by som mala dať toľko za požičovné, tak to si ich už radšej kúpim. Ja som si šaty dala ušiť, s úpravou to stálo 300€ a nakoniec som si šaty požičala za necelých 200€ a tiež som vlastne "vyflákla" 500€ za šaty, ale jedny nepoužité mi ostali a teraz ich predávam.
Odpovedať
@kulanka záleží od hrúbky peňaženky :) ale za toľko si už šatičky naozaj aj kúpiš ;) za požičanie by som toľko pravdepodobne nedávala, len v nejakom veľmi veľmi výnimočnom prípade..
Odpovedať
Ahojte, ja som si akurát zajednala šaty za 500 € ale v ich cene mam aj zahrnuté bolerko, dva závoje (krátky a dlhý), dáždnik, vankúšik na obúčky, výzdobu do kostola a výzdobu na auto a takisto aj spodnicu. Ak ide len o samotné šaty tak je to aj podľa mňa veľa no v mojom prípade som spokojná s cenou. pa
Odpovedať
Profilova fotka
@kulanka nechcem Ťa na nič nahovárať, ale ak sa Ti veľmi páčia a ak si to môžeš dovoliť... ;-) ja som si rezervovala šaty+závoj tiež za 500eur. o kúpe, ani šití na mieru som vôbec neuvažovala. a vždy mám také "šťastie", že veci, ktoré si vyberiem sú z tých drahších... :-D
Odpovedať
@kulanka zaleží aký máte rozpočet. Ja by som toľko dala, a v podstate aj dám, za požičanie budem platiť 480 euro, ale vydávam sa len raz, sú to moje vysnívané šatky, takže nebudem ľutovať ani jeden cent :-) Kupovať šaty mi príde zbytočné, potom čo s nimi budem robiť? Budú visieť roky na vešiaku v skrini? Pri vačšom šťastí sa ti ich možno podarí predať...
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som za pozicanie tolko nedala ale zalezi od toho aky mas rozpocet...ja som si saty dala usit podla predlohy kedze som ich na svak nenasla a aspon som si co to na nich mohla poupravovat. Dnes ti za polovicu usiju saty ale len chces...ked uz zaplatit tak nech za nieco co mas..a nie za nieco co ti pozicaju na jeden den... Ale to je len moj nazor takze kazda sa rozhoduje za seba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kulanka určite nie to čo su zlatom vyšívané? :-D :-D :-D
Odpovedať
Ak si to môžeš dovoliť a ak sa ti naozaj páčia, prečo nie... Poznám nevesty, ktoré si objednali šaty z Číny za 100 eur, nakoniec za prešitie dali ďalšie peniaze a aj tak nevyzerali podľa ich predstáv, takže napokon predsa požičiavali a stálo ich to ešte viac. Baby radia ušitie - ale tam zase musíš robiť aj kompromis, na mnohé šaty potrebuješ kvalitnú látku, čipku a hlavne veľmi dobrú krajčírku. Ja som si najprv chcela nechať ušiť šaty, tam mi prácu vypočítali na 250 eur, látku na najmenej 100 eur, ale potom mi do oka padli jedny šaty, ktoré som po celodennom hľadaní v online obchodoch, kde boli vypredané, zázračne objavila v mojom čísle na ebay (nie Čína, ide o značkové, u nás menej známe šaty), tak som ich rovno kúpila - ale ak mi nesadnú alebo ma naživo tak nenadchnú, tak ich buď predám alebo si ich nechám ako popolnočné a predsa sa vrátim k tým pôvodným, čo chcem nechať šiť. Osobne si myslím, že svadba je naozaj deň D nevesty a má sa cítiť krásna, takže prečo by sa takto raz v živote nemohla rozmaznať :-)
Odpovedať
Neviem odkiaľ si, ale v napríklad Bratislave (odkiaľ som ja) sa to podľa mňa za menej ani nedá... :-p Ja som si ale svoje šaty kupovala... ;-)
Odpovedať
v Blave sa pohybuje požičovné od 300 vyššie (menej iba výnimočne) normalne je aj 600 eur . otázka je skôr či na to človek má a či je ochotný za jeden deň toľko dať.. ja som si stanovila limit a podrailo sa mi ho aj dodržať ;-) zas keď to majú byť šaty snov.. ehm.. no neviem, asi by som na to nejako "naškrabkala" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, mile nevesty... Prečitala som vaše reakcie a chcem sa ponuknuť novymi šatami na požičiavanie. Mame uvadzaciu cenu od 180-200 eur, kedže len začiname požičiavať. Doteraz sme len šili na mieru. Možete si ich pozrieť na našej stranke. Su aj jednoduchšie aj naročnejšie. Spodnička je v cene. Zavoj vyrobime po dohode. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja by som si nikdy saty nepozicala...len preto ze ich uz malo xy neviest predomnou, necitila by som sa ani vynimocna a ani by mi to nebolo prijemne...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým za názory :) .... nakoniec som sa rozhodla ze toľko za ne dám ved je to jeden krat a ked som usetrila na inych veciach (nepodstatnych) nebudem setrit na satach ktore su podstatne .. chcela som si dat usit saty ale bojim sa toho..
Odpovedať
Profilova fotka
ak su to tvoje vysnivane a ine nechces urcite by som za ne tolko dala, ved je to len raz za zivot a ty sa v ten den citis vynimocna, ja som za moje saty dala 600e bez zavoja, doplnkov....a nelutujem, stoji to za to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za pozicanie dala tusim 13tis byvalych korun, takze asi 430 eur, vedela by som si predstavit dat aj 500, ta cena ma nijako nesokuje.
Odpovedať
ja som dala a nelutujem lebo mi ich v salone upravili presne na mna a stali za to.urcite ked sa ti pacia investuj do toho nebudes lutovat
Odpovedať
Profilova fotka
@kulanka ja som dala a nelutujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja dam 450 ale mam v tom viacej veci,kroj,popolnocne,kozmetiku,manikuru,kadernicku,bizuteriu a este aj 2 saty pre deti.Rano tam pridem namaluju ma ucesu.Takze sa nemusim nikam plasit.Saty su uplne take ake som chcela.Takze nelutujem tie peniaze ved je to len raz. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, oplati sa, ked chces mat nadherne saty. fakt sa budes citit ako princezna. len jediny raz v zivote mas svadbu (vacsinou) a to su fakt najkrajsie saty, ktore moze mat zena na sebe. aj tym to je, ze ich nosime len jeden den, nikdy viac. uz viac prilezitosti nebudes mat. vyber si take saty, v ktorych sa citis najlepsie, si najkrajsia. Pravda, ze chcu za tie saty velke peniaze. Hlavne je, aby sa clovek citil v tych satach uzasne. Je to vlastne jedno, kolko stoja.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som si saty kupila, stali 1400libier, original maggie sottero, usite len a len pre mna a nelutujem ani cent.
Odpovedať
Profilova fotka
môj príspevok bol portálom omylom zmazaný,po vykonzultovaní ho vraciam , aj keď už trošku vypadol z kontextu :-) čítam vaše príspevky, milé dievčatá a chcem ponúknuť dva pohľady na vec. Jeden - ako nevesta spred ix rokov. Šetrila som na šatách a dnes veľmi ľutujem. Niektoré moje družičky boli krajšie v šatách, ktoré mali, na ktorých si dali záležať, jedna si na ne vraj šetrila niekoľko mesiacov :-) .Pritom to mal byť Môj DEŇ, kedy som mala byť ja tá výnimočná, krásna - pre seba, pre môjho muža, pre mojich rodičov, pre všetkých svadobčanov. Nestalo sa . Veľmi mi je to ľúto. Druhý pohľad : Tak ako je rozdiel medzi Toyotou Aygo za 7.000€ a medzi Toyotou Avensis za 25.000€, nehovoriac o Mercedese S 600 za 200.000€ , tak takýto rozdiel je aj v "svadobných šatách" a "Svadobných Šatách" s veľkým SŠ . Šaty, na ktoré je použitých cca 40 - 60 metrov tých najkvalitnejších, najjemnejších, prírodných materiálov, ktoré majú 7-12 spodných sukieň strihaných do kruhu, 2 ďalšie spodničky ... sú ušité v Európe, či Amerike , tak takéto šaty sa skutočne nedajú požičať za 300€. A keď v nich dievčatá výndu z kabínky, sú z nich Panie Nevesty, ktoré sami sú ohúrené z pohľadu na seba v zrkadle, ktoré neprebije žiadna družička, ani iná dáma na svadbe, a ju ako Nevestu si každý zapamätá , navyše, ostanú z toho dňa dokumenty - fotky, video , ale - hlavne spomienky na výnimočný deň a výnimočnú nevestu. Dievčatá, radím vám, užite si tento deň a doprajte si to najlepšie, čo sa len dá :-) . A kuknite na našu stránku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kulanka ja mam saty za 470 ale nikdy by som nepovedala zeby som tolko penazi dala za saty iba ako za pozicne a to som na vyxode.....ale ked som ix videla vedela som ze ine nexcem....ze "poraži! tie peniaze....svadba je raz za zivot a ty uz musis vediet ci ti stoja zato......ja si ine ani predsatvit neviem a som velmi arda ze som si ix rezervovala.....snubenec mi povedal ked som s nim voalla ze ak mne sa pacia tak ano ved peniaze vzdy boli su a budu...ale je to na tebe.)
Odpovedať
ahoj nevesticka, moj nazor je, ze tie saty /celkovo svadobne, nemyslim len tvoje predrazene/ mozno ani taku hodnotu nemaju, ale funguje marketingovy tah, kedy vedia predavacky, ze zblaznene nevesty su ochotne tolko penazi vrazit do siat, lebo si stale vravia, ze je to len raz v zivote... ja osobne by som tolko za par hodin za saty nedala. to uz ked mas dost peniazkov, tak si kup latky a daj si usit a ver, ze aj krasne princeznickovske vedia usit aj za lacnejsie a este ich mozes aj predat, takze ta to nebude stat tolko /viem, lebo som take videla, kamoska si dala usit take/. tak drzim palce v rozhodovani a nech najdes tie "prave" :)
Odpovedať
ak su to tie PRAVE, tak ano ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s jasminet ak sú to tie pravé nie je čo riešiť ja tiež idem dať toľko :o)
Odpovedať
ja som si nasla tie prave za 540. a dala som tolko za ne. v tento den sa chcem citit aj vyzerat najkrajsia na svete. radsej pozvem menej ludi ale moje saty su moje saty :):):):):)
Odpovedať
treba si zratat ci sa Ti oplati dat 500 eur za pozicanie a mas v tom vsetko (bolerko, dazdnicek,krinolinu, zavoj a pod) alebo si objednas zo zahranicia (ale musis ratat, ze ti mozno nebudu dobre alebo ich budes musiet davat prerabat, za co zase doplatis ale na druhej strane ich mozes potom predat).ja som si objednala, dala prerobit, musela som doplatit za pozicanie ostatnych veci 100eur,ale nakoniec to dopadlo dobre, teraz saty predavam a nebude ma to az tolko stat. len si treba dat pozor z kade saty objednavas a vybrat si take,ktore sa daju pripadne prerobit, vzadu su so snurovacou a pod. pozri ake predavam:)
Odpovedať
Oplati? Samozrejme, staci si pozriet kolko stoja tie saty ktore sa poziciavaju. Tie moje stali cca 2000 eur takze 500 eur v ktorych mam zahrnute pozicanie, zavoj a uprava siat presne na mieru na postavu s dvoma skuskami je rozumna. Samozrejme ze sa mozeme bavit o tom ze za taku cenu sa saty daju kupit, ale ake saty? A ake svadobne saty za 500 eur? Za 500 eur sa daju kupit slusne plesovky, ale svadobne saty? Velmi ma mrzi nasa mentalita, kde si baby davaju radsej usit faky u Cinana, v podstate ich to vyjde rovnako ako pozicovne, ale radsej si to daju usit, lebo preco by mala dat zarobit nejakej nenazratej pozicovni... 500 eur za saty, kto to kedy videl... Podla mna je to dobry model, saty si nemusim kupit a po svadbe nemusim riesit co s nimi. Je to sluzba ako kazda ina a ak je kvalitna, nemam problem za nu patricne zaplatit.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?