Čo so svadobnými šatami po svadbe ?

Viete poradiť kde predať svad.šaty, alebo ako sa ich zbaviť ? Keďže bez odskušania ich nikto nekúpi a cez inzerát je veľké riziko púšťať domov neznáme návštevy.
Odpovedať
@vierka7377 tak to potom tazko, ale mozno dat inzerat a dohodnut sa na skusani siat na "neutralnom" mieste. Ja som sa tak dohodla, stretli sme sa v nakupnom centre a vyskusala v H&M v kabinke :D to boli ale letne saty, neviem si to predstavit s velkymi svadobnymi :) kabat som zas bola skusat doma u predavajucej a nemala s tym ziadny problem a aj svadobne som skusala priamo u @nitka1157 a neobavala sa ma :D bola velmi mila :) Alebo si saty len pozicaj a vratis ich. Pripadne daruj ak ti ide cisto o to zbavit sa ich.
Odpovedať
@vierka7377 Stane sa, že niektorá nevesta kúpi šaty aj bez skúšania. Ale tam sú potrebné presné miery a možno viac fotiek ako obvykle. Treba vyskúšať, za to nič nedáš :) Ale vraj šaty odkúpia aj v svadobnom salóne. Len je takých málo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie sme klasicky obchod so šatami. Našou filozofiou je vyriešiť problém každej ženy: Čo s krásnymi šatami v jej skrini. Pretože vacsina z nás si tie isté spoločenské šaty neoblečie dvakrát. O svadobných šatách ani nehovoriac.:-) U nás máte možnosť svoje šaty konfortne predať. Vaše šaty u nás zdarma vystavime a peniažky dostanete, ak sa predajú. Podrobné info nájdete na našej stránke fcb. Butik u Vierky. Potrebujete sa výhodne obliecť na udalosť ? Príďte si k nám vybrať z ponuky rôznorodých modelov svadobných a spoločenských šiat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?