Čo poviete na tieto svadobné šaty?

Mate skusenosti so znackou pronovias?
Odpovedať
Ahoj Niki, maju kraaasne saty:) ja som si vybrala saty z ich novej kolekcie 2013:) znacku mozem len doporucit:)
Odpovedať
@zuzik_nr DIki :) a cenove to je ako? Zrejme s pozicanim, nemyslim ze dam za saty 2000 eur :D
Odpovedať
Ja zijem v CR ( Praha), takze neviem ako na SK, ale vysli ma na cca 440,- eur . Daju mi ich na 2tyzdne (svadba bude na SK) a v cene mam upravy na mieru, zavoj, bolerko a este mi daju aj modry podvazok ako darcek:) zatial ich nikto este nemal na sebe, tak dufam, ze to tak ostane az do 3.8. :))) este sa mi pacia la sposa- tiez kraaasne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Kraaaaaasne fakt!
Odpovedať
Profilova fotka
krásne su...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat tiez pronovias a so zlavou za 640... :( drahe, ale krasne :)
Odpovedať
Ja viem ze asi drahe, ale skudlim na inych veciach :D Kvety budem mat z velkoskladu, svagrina je kvetinarka :) vyzdobu si budeme robit my, lebo chceme fakt nieco jednoduche, neznasam stoly a take kraviny takze si predstavujem nieco pekne vo vysokych vazach, pod zrkadlom na to svietniky, vybrali sme tieto :D http://www.ebay.co.uk/itm/24-Wine-Gla... make up si robim sama a zial musim sa vzdat kolacikov od martinky dulce de leche co ma moc mrzi..
Odpovedať
@ksebejka a @nikolka1986 .....baby podla mna saty su vec, do ktorej sa oplati investovat, ked mate nieco vysnivane, svadba je len raz za zivot a kazda z nas by sa mala citit jak princezna :-)
Odpovedať
a tieto sviecky tam dam :D aby sme neuhoreli :D http://www.ebay.co.uk/itm/FLAMELESS-C...
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci no ved aj preto som nerozmyslala a vytiahla kreditku :) usetrila som na topankach a na pradle :) aj ked podovne som mala vybrate saty za 470... no ale co uz... naozaj netreba na satach setrit, ak clovek prave nie je nuteny
Odpovedať
@ksebejka ja si to tiez myslim, ja chcem strasne tie saty, co som davala v inej diskusii....a este som premyslala, ye sak dam si ich usit tu, nebudem ich tahat z US, este aj od dizajnera, ale priatel mi hovori, kasli na vsetko a kup si ich, je to tovj sen a po svadbe si budes trieskat hlavu, ze si si ich nekupila....a mal pravdu....svadba je raz za zivot.....a ak ma clovek tie moznosti tak preco nie
Odpovedať
Profilova fotka
krasne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@saintovci to je mile ze ta v tom podporuje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?