Čo hovoríte na tieto svadobné šaty?

Profilova fotka
...
Odpovedať
Prekrasne!👍
Odpovedať
Chrbát je prekombinovaný. Spredu sú krásne
Odpovedať
Profilova fotka
Sú zaujímavé, ale neviem, či sa mi to len zdá alebo sú trochu priesvitné. Prekáža mi zadný diel, je tam toho moc a najviac mi vadí 'diera' nad zadkom. Možno by sa to dalo upraviť.
Odpovedať
Prekombinované...a možno je zlá fotka, ale vyzerajú naozaj lacno.
Odpovedať
Ak mas do toho postavu a pacia sa ti tak preco nie. Ale mne osobne pridu ako handra. Ten predok vyzera lacno, a je plno iných krajších a jednoduchších šiat
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sa mi zdá, že sú priesvitné a látka nevyzerá veľmi kvalitne. Je to iba vzor, alebo sú to konkrétne šaty? Lebo podobné šaty môžu byť pekné, hlavne z kvalitnejšej látky, aj ten vrch by som dala krajšiu čipku a potom by to vyzeralo oveľa krajšie :)
Odpovedať
Lacne a priesvitne
Odpovedať
bez urazky, vyzeraju lacno, ten material sukne kricí uz z fotky... taka ta cinska priesvitna "šatovina" - neviem odkial sú, no mala som uz saty z cíny s takouto latkou polopriesvitnou a to fakt len dat prec... a zozadu neviem ci nebude uz zadok vykúkat, pride mi to trosku nestastne riesené...
Odpovedať
Profilova fotka
Strih môže byť na dokonalej postave nádherný(aj keď vykrojenie na zadku je diskutabilné), ale prevedenie je veľmi nekvalitné a lacné.Pokiaľ je to len vzor na šaty, tak pri použití kvalitných látok a dobrého spracovania budú nádherné, ak by mal byť toto konečný stav, tak určite nie, a nejde len o priesvitnú handroidnú sukňu, aj vršok mi príde veľmi nekvalitný a zdá sa mi to ušité krivo.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa šaty ako také páčia, akurát ako už povedali iné nevesty, vyzerajú lacno. Sukňa by si určite zaslúžila ušľachtilejší materiál a hlavne viac vrstiev, lebo takto vyzerá možno skôr na honosnú nočnú košieľku, než na svadobné šaty. :-) Je totižto evidentne priesvitná :) Takže takéto šaty kľudne áno, ale tieto konkrétne určite nie. No a ešte taká poznámočka :) Pri takýchto šatách je už trošku riziko, že ti niektorá z hostí príde oblečená v honosnejších šatách, než budeš mať ty. Treba aj pozvaným dať nejak vedieť, aby dámy plesové šaty nechali doma a vzali si niečo jednoduchšie :) Teraz veľa báb nosieva na svadby dlhé saténové sukne čo sú dosť naširoko a pri takýchto svadobných by som sa potom bála, aby som ako nevesta nebola zatienená inými dámami :) Ale zas možno je to blbosť ale mne osobne by to vadilo.
Odpovedať
Ako "svadobná nočná košeľa" super :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?