Čo hovoríte na tieto šaty?

Už som tu písala, že hľadám svadobné šaty s čipkovanými rukávmi a našla som jedny ktoré by mi skvele sadli na postavu len mi povedzte váš názor na ne. Nie sú až moc záclonóvé???
Odpovedať
Profilova fotka
coo? si normalna, zaclonove? ved teraz prave take saty letia, podla mna posobia chic:) a honosne, urcite nevahaj, ja sa chystam tiez na ,,zaclonovy,, model :D
Odpovedať
Profilova fotka
Sú nádherné... Ja len nechápem, kde berú tie modelky s dvojmetrovými nohami :-D nedokážem si tie šaty predstaviť na normálnej žene... A záclonové vyzerajú inak, mala som jedny také na sebe.
Odpovedať
Ak sa mozem aj ja vyjadrit, na tom prvom obrazku na mna posobia dost zaclonovito. Mozno keby boli vrstvene tak by to bolo lepsie. Nuz ale proti gustu.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
saty su krasne ,noblesne....pacia sa mi,ale ja by som si ich neobliekla asi....ja som jedna z tych buducich neviest co sa odmalicka tesili nato,ze budem mat ,,princeznickovske,, saty.... keby som bola odvazna a extravagantna tak by som ich brala urcite :)
Odpovedať
ja by som si ich nikdy nedala na seba :-D na modelke vyzerá všetko super, no naživo asi budeš sklamaná....tiež som mala od malička sen, že sa vydám v princeznovských šatkách, no ked som ich obliekla hned som zmenila názor....takže chod si tu záclonu najprv niekde vyskúšať pokiaľ ju tak strašne chceš a zober kamošku radšej a potom uvidíš či ti pasuje...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
najdolezitejsie na satach je, aby sa v nich nevesta citila krasna, potom bude krasna aj pre vsetkych ostatnych. videla som naozaj mnoho a este raz mnoho neviest a siat za ten cas co robim svadby a taketo som nevidela. su naozaj prekrasne! ak ti sadnu, nemas nad cim rozmyslat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A budes v nich vediet tancovat? Aby si nedopadla ako ja, ktora vo stvrtok pred svadbou prisla na skusku a rovno saty aj vymenila - mala som podobne - zaclonove xi xi Primavera od Maggie Sotero (moje vysnivane) - no vlecka sa tak blbo pripinala na zadocek, ze som si ich nechcela zobrat...takze chod, vyskusaj pripnutie vlecky nazivo a potom sa rozhodni :-) ja som si nakoniec vybrala uplne ine a bola to ta naj naj naj vec, aku som mohla spravit... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa sú nádherné :) aj ja chcem podobný model :)
Odpovedať
@blondiee83 no to nebude ani problem s tym tancovanim :D:D ja budem mat velmi malu svadbu az 15 ludi :D:D to je cooo....takze si myslim ze velmi sa ani tancovat nebude :)
Odpovedať
@9majusska dakujem uz ich idem objednavat ale neviem ako:D:D je to cez tidebuy a ty budes mat odkial saty?
Odpovedať
@kasolina no tak dakujem pekne..myslim ze mi sadnu lebo su strihane pod prsiami a ja si musim vybrat len take..len dufam ze ked pridu tak budu rovnake ako na obrazku
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to tazko posudit, musela by som ich vidiet na Tebe, naozaj podstatne je, ako sa v nich citis, to potom vyzaruje aj navonok :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
nádherné sú! Ak ti dobre sedia, tak neváhaj :)
Odpovedať
pekne
Odpovedať
su velmi krasne, chod si ich vyskusat a uvidis ako budu na tebe vyzerat a ci sa v nich budes citit dobre a potom uvidis:)
Odpovedať
@ewinecka no ja by som si ich velmi mile rada vyskusala ale v salonoch ich nemaju vobec...takze inu moznost nemam ako ich objednat keby nieco hadam sa budu dat nejak upravit
Odpovedať
@lia969 ked sa ti velmi pacia tak to riski, ved hej keby daco das si ich upravit:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia969 to ešte presne neviem celý piatok som ešte behala po salónoch a stále sa neviem rozhodnúť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tie su nadherne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@misicka110 pre ktoré salony šijú? a Jasmine?
Odpovedať
Profilova fotka
su krasne, nezne....urcite objednaj.... :-) len ten zavoj by som tam uz nedavala, myslim ze to je uz moc. ked uz tak kratky ;-)
Odpovedať
Šaty takéhoto typu som vždy chcela. =-) Aj s tým závojom.... Ale velmi rada by som videla, ako vyzerajú v skutočnosti, a na "skutočnej" žene...Na nikom som ich ešte v živote nevidela....Sú nádherné...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?