Čo hovoríe na tieto svadobné šaty?

Profilova fotka
Babulky čo hovorite na tieto šaty?
Odpovedať
su velmi dobré, hod sem fotku Teba v nich, budeme mať lepší obraz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
su nadherne :-)
Odpovedať
krásne!!!
Odpovedať
Profilova fotka
sú prekrásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa nepacia, ale ako hovori nataniel108, musia sa tebe pacit
Odpovedať
ani môj vkus to nie je
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne nemám rada tento typ šiat, prídu mi ako pokrčené :-D ale my sme tu len poradné hlasy, keď sa ty v nich cítiš dobre, tak prečo nie ;-)
Odpovedať
to treba ist niekde vyskusat, pozriet sa ci v skutocnosti nevyzeraju ako pokrceny papier na pecenie :-D na 40kg babe budu fajn, inac mozu dost pridat "objem" v drieku a nevesta vyzera ako bojler v sukni
Odpovedať
Profilova fotka
no čo poviete može byt
Odpovedať
Profilova fotka
@adulikhs Ja by som si na tvojom mieste vybrala iný strih šiat, zbytočne ťa rozširujú.
Odpovedať
celkom fajn, len to chce asi viac opalenia..:o))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@girl177 Aj ja nad tym rozmyšlam že sa pozrem po nejakych inych
Odpovedať
@adulikhs ahoj :) popozeraj este radsej dalej. Je to akoby si mala okolo seba zazltnutu plachtu. Más peknu postavu a isto si možes na seba dovoliť aj saty, v ktorých budes žiarit :)
Odpovedať
Ja suhlasim s babami. tiez by som si pozrela aj ine styly... ja som za krasne bielucke saty. Tieto ta rozsiruju... skus nieco s vacsou podsuknou aby ti ukazal pekny stihly pas. drzim palce je z coho vyberat!
Odpovedať
@adulikhs toto nieee, skus nieco co zvyraznuje pas, hoci aj opticky. tieto saty su take "prazdne", nedokoncene...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko Ahoj ja som chcela take niečo jednoduche
Odpovedať
skus nieco ine...obrazkom sa daj inspirovat, nie obmedzovat....ja som tiez chcela jednoduche, dokonca uplne jednoduchy anticky strih, ale vyzerala som v nom hrozne...nakoniec mam zdobeny vrsok a jednoduchu suknu...kompromis, a som spokojna
Odpovedať
@adulikhs ja tiez suhlasim s babami. zbytocne ti ten detail na prsiach robi velke prsia a tiez ta rozsiruju... a tieto saty sa mi nezdaju byt jednoduche. uz len z dovodu striedania sa dost kontrastnych farieb a zbytocne vela detailov. (detail cez prsia, nariasenie na stehne pripnute kvetinkou, detail prechodu farby na sukni a korzete, zdobenie korzetu a prilis vela druhov materialu... ) ono sa to mozno nezda, ale rozhodne nie su jednoduche.
Odpovedať
@adulikhs ale samozrejme, ak sa ti pacia a citis sa v nich dokonala, nevahaj. urob si podla svojho, my ti mozreme tak akurat "fukat prasovy cukor" :-) :-) :-) . Je to tvoja svadba a saty su pre nevestu snad tou najdolezitejsou vecou, co sa tyka priprav, preto ak si presvedcena, tak nevahaj :-)
Odpovedať
súhlasím s názorom nado mnou :) ty to musíš najlepšie vedieť, či sú to tie premňajediné šaty, ale možno aj to, že nie si si istá už o niečom vypovedá ;-)
Odpovedať
@adulikhs Mne sa zdaju velmi nesurode - vrch iny, "stred" iny, spodok iny, akoby niekto vzal tri rozne saty a spojil ich do jednych. Myslim, ze s Tvojou postavickou mas naviac ;-) Ale, ak sa Ti pacia, ak citis, ze su to "THE" saty :-D, nevahaj ani sekundu ;-)
Odpovedať
volila by som skor nieco v cisto bielej farbe a mozno aj ineho strihu. Ale hlavny je tvoj pocit, ked budes finalne urobena, inak to urcite vyznie.
Odpovedať
nie :-( je lepsie ak este budes skusat dalsie a dalsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Po dlhom uvažovani som sa dnes konečne odhodlala a zašla do tej svadobky kde mam tieto šaty rezervovane a uistila som sa že budu super. Pani bola strašne mila a dala my poskušat ešte asi zo desat modelou ale tieto vyhrali.Ked dam k tomu učes a budem opalena a namalovana tak to bude fajn. Dakujem za vaše nazory
Odpovedať
Profilova fotka
Určite iný druh šiat!!! Tieto majú nešťastný strih, farbu. Vyzerajú akoby bola cez ne prehodená plachta. Majú tuctový nádych a nesedia tvojej postave. Odporučila by som ti emírový strih alebo strih zvýrazňujúci pás. Ale ako čítam, už si sa rozhodla... škoda.
Odpovedať
NEPACIA SA MI NA TEBE
Odpovedať
Profilova fotka
nepacia sa mi saty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?