Cistenie siat po usiti??

Kocky, ktore ste si dali sit satky, poradte.. Dali ste si ich pred svadbou este vycistit? Moje nie su spinave, len by som ich rada mala cistucke a vonave. Len sa obavam aby sa im nebodaj nieco nestalo, mam par tyzdnov pred svadbou. A ak by ste vedeli o spolahlivej cistiarni v Ba, dajte mi vediet. Dakujem :-)
Odpovedať
keď sú nové tak ich nedávaj čistiť, každým čistením sa znehodnocujú, potom už nie sú novučičké nové
Odpovedať
@petrana01 vies chcela som ich mat vonave, musim vymysliet cim ich osviezit:-)
Odpovedať
@timima ak tam nie su koralky, trblietky... Vsakovake ozdoby, si ich mozes aj doma oprat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima super temw, mne sa tiez saty siju a tiez by som ich chcela dat prefuknut aspon parou v cistiarni, predsalen budu dochytane, budu slacene v kufri,tak aby boli krasne a rovne. Asi sa na to popytam. Saten som prala pred strihanim,ak by sa chcel zrazit,organza vpohode, ale su nanej take trblietky a plus cipkove aplikacie, asi len naozaj prefuknut parou.a este mi napadlo, existuje taka speci voda na zehlenie vonava.aj to je moznost....
Odpovedať
ešte existuje aj spray na textílie osviežovač, ja som ho videla v Rakúsku, nie ten na žehlenie, to je iný, ale pozor aby náhodou nezanechal škvrny, lebo ten spray na žehlenie košieľ, tak s tým sa mi to stalo
Odpovedať
@timima urcite len s niecim osviezit a ked tak trochu mozno preparit ak su pokrcene ,ale ked su nove tak urcite nic nerob
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si svoje saty normalne prala v pračke, ale uplne postaci ak si daš do rozprašovača vodu s trochou avivaze, postriekas tym saty a potom naparis, budu ako oprate a vonave :) robia to tak aj v cistiarnach počas zehlenia, ja to robim aj s ostatnými vecami ked dačo žehlim :)
Odpovedať
@demeterka ahoj.. A ako presne robis to naparovanie? Oprat ich nemozem, do pracky sa mi nezmestia to neni sanca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima ja neviem ake mas saty tak tazko povedat, ja som mala len rovnu organzu na vrchu tak som to normalne prebehla klasickoou zehlickou s naparovanim a bolo to krasne rovne, ale ked su tam take zasivanske co robia taku balonikovu suknu tak to neviem :)
Odpovedať
@demeterka no ved to je to.. Mam obrovsku suknu na ktoru bolo pouzitych takmer 50 m tylu, takze budem musiet nieco vymysliet:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima ja mam aj druhe tylove saty co som mala na nasej retro oslave, tam boli asi 6 vrstiev sukne, tak to som namocila do vane s avivazou a nechala nad vanou len stiect a aj sa to narovnalo a nemusela som to zehlit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?