Aký máte názor na čierne svadobné šaty?

Ahoj zienky, chcela by som vediet vas názor na cierne šaty,vy by ste do niečoho takeho išli? Alebo radsej ostanete verne klasike, bielej :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
tak keby si beriem niekoho od Adamsovcou mozno :-D prislo by mi to lacne a neromanticke ako Plackovej gycove ruzove saty.....krásne cierne saty by som zvolila na ples ale na svadbu by to vyznelo ze nevesta chce iba sokovat...
Odpovedať
čierne by som si určite nedala, čierna patrí podľa mňa (ostatní so mnou nemusia súhlasiť) na pohreb a do mojej práce... ale celkom rozmýšľam nad nejakou farebnejšou verziou šiat, možno pudrovo ružové, žlté, bledozelené, marhuľkové...uvidím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt tiez by som do ciernej nesla. cierna je pekna, ale pre nevestu nie... ak nechces biele, vezmi si ivory alebo champagne ;-) nie je to biela, ale stale je to taka farba pre nevestu a najma, nestratis sa medzi hostami, ale budu vediet, ze ty si nevesta....
Odpovedať
napr. tato nevesta vyzera pekne http://www.modnipeklo.cz/inspirace/3208/ ak sa to hodi k jej zivotnemu stylu, preco nie ale ja by som do toho nesla
Odpovedať
Ja mám čiernu rada a niekedy som chcela veľmi čierne šaty :-) upustila som od toho kvôli konzervatívcom v našej rodine, ale inak by som do toho asi išla... Na druhú stranu, na čierne šaty je všeobecne asi viac príležitostí ako na biele... ale nevesta, o ktorej píše @andrea_pd je úžasná :-)
Odpovedať
@darkt cisto cierne urcite nie, ale napr. biele s nejakym ciernym detailom (napr. opasok, aplikacia - prikladov je plny internet) - to si viem predstavit. Ja som kedysi davno chcela na svadbu jedine cervene saty, na svoju som si ale nakoniec vybrala biele s cervenou stuhou a cervenou aplikaciou. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea_pd @darkt uf, no podľa mňa je to otrasné. Ja mám rada čiernu, lebo aj moja postava si to niekedy priam vyžaduje :-), ale svadobné šaty čierne, to je podľa mňa už dosť prehnané. V nejakej inej farbe možno, ale čierne, to mi príde ako keby tej neveste bolo ľúto a smutno, že sa vydáva. To je len môj pocit a názor :-)
Odpovedať
neviem či to stojí za pokazenie "radosti" hosťom, viem že to je tvoja svadba, ale ja keby idem na svadbu neveste, ktorá má čierne svadobné šaty, tak by som sa cítila dosť divne a celkovo by to asi narušilo celý deň, ale ako polnočné šaty by to nebolo až také hrozné. Farby veľa napovedajú a na svadbu by sa mal dodržiavať nejaký ten dresscode, alebo zaužívané tradície ( nevesta - biela, poprípade krémová ). V dnešnej dobe je neuveriteľne veľa gýčov a pokaziť si tým taký významný deň, do toho by som nešla.
Odpovedať
Profilova fotka
http://fici.sme.sk/c/20060981/sedem-m... preskroluj sa jedna z neviest v clanku mala tmavosive saty
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt ...cierne nikdy... v ciernych ma ulozia do truhly, dakujem pekne, staci mi to :-D
Odpovedať
Ďakujem za postrehy a názory ale myslim ze uz som viac menej rozhodnuta :-) ciernu nosim cely moj život a neviem si predstavit ze by som mala mať biele šaty necitila by som sa vooobec dobre :-S už len babku musim oboznámiť že co je vo veci lebo pre nu to bude ozaj šok :-D inak prikladam aj fotku mojich vysnivanych šiat :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cierna je farba elegancie. ked chces ciernu, daj si ciernu. si na nu zvyknuta, tak si ju kludne daj, keby si mala biele saty, necitila by sa dobre, a o to ide predsa, nie? budes originalna, a co je hlavne, budes sama sebou. nikoho sa nepytaj, je to tvoj den... a tento model od zuhaira je absolutne top!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@darkt nie si prvá ani posledná ktorá sa vydávala alebo sa bude vydávať v čiernych. Jedna moja príbuzná asi 50 rokov ,dozadu, teraz už staršia pani sa vydávala v ,, malých ,,čiernych teda nemala dlhú róbu, ale mala biely závoj a brala si černocha. Takže všetko nezvyčajné, aj ty maj na sebe to čo sa ti páči a šaty hore čo si poslala sú prekrásne.
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt kludne si daj cierne, ved ked nazrieme do histórie voľakedy sa princezné s kráľovné vydávali v čiernych pripadne farebných šatách. Vo Francúzsku bola biela farba siat považovaná za smutocnu farbu kráľovien. Až britská kráľovna Viktória začala senzáciu bielych svadobných siat. Takze vobec sa toho neboj a daj si co sa ti paci v com sa cítiš dobre 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt wow su super!!! davas si ich niekde sit ci si ich niekde kupila? ja by som do nich sla.. toto je asi najkrajsi strih siat celkovo x-)
Odpovedať
@smea v sobotu idem na skúšku siat tak pevne verím že ich aj kupim:) velmi moje srdce po nich pisti:D
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt postni potom foto :P som zvedava
Odpovedať
Su pekne ale posobia stale len plesovo, na svadbu sa nehodia..
Odpovedať
Ja by som ciernu nezvolila za ziadnych okolnostiii.... Ale! po prezreti rodinnych foto moja pra babka ci( prapra to bola? Neviem ) mala cierne a zevraj to bola moooda 😂 a ked pozeraam na tie moje babky a prababky je to waw! V dnesnej dobe mame vcacsina dlhee no moja babka mala kratke a boli uzasne a aj s dlhym zavojom 😂 ( ja by som ale taktiez kratke nedala) druha babka mala mega mega dlhuu vlecku ktoru jej 3 druzicky v bielom!!! Drzali ;)😮 ... Vyzera ta foto ako z rozpravky ta foto ma xy rokov uz... Aaa dalsia prababka mala niieco divne na hlave (ako satka to vyzeralo ...s nejakym kovom ci co ..ale zaujiimave celkom)..... Daj co chces ty:D
Odpovedať
Každý nech si oblečie na vlastnú svadbu čo len chce. Je to náš deň, takže keby sa rozhodneme ísť trebárs aj vo vreci sme v plnom práve. Nech si každý vraví, čo chce :) A tie šaty, čo chceš @darkt sú úžasné a ja dúfam, že zverejníš aj fotografie a môžme sa kochať :) Som rada, že sa nájdu aj ženy, ktoré výjdu z radu a urobia si po svojom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď som otvárala túto tému chcela som napísať nie, čierna je farba smútku, ale to čo som tu zbadala mi vyrazilo dych :) Nádherné šaty, choď do toho, budeš krásna! Ak si na túto farbu zvyknutá celý život tak určite ano! A dúfam, že sem pridáš fotky, pretože toto je fakt mega vybočenie z radu a oživenie MS :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Až teraz som si všimla logo, no jasné inak to ani byť nemôže, jeho šaty sú famózne :-)
Odpovedať
@darkt tie šaty sú nádherné, ale skôr na ples
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt waaaau, tie šaty sú fakt prenádherné :-) mne sa síce nepáči nevesta v čiernych svadobných šatách, ale je to len a len tvoja vec, to je jasné :-) a ženích bude tiež v čiernom?
Odpovedať
@darkt Ale budeš mat presne tieto šaty? Lebo v origináli sú nenormálne drahé... :/ Alebo si podľa týchto šiat dáš ušiť rovnaké? Vtedy by som sa najviac bála toho, že rovnaké jednoducho nebudú a bude to len akási napodobenina (akých je tu plná fotogaléria a vyzerá to žalostne... ) Ja len, že daj si preto pozor na to, kto ti ich bude šiť, veľa závisí aj od látky... Keď už, tak radšej biele a krásne ako sfušované čierne. A naopak, radšej krásne čierne ako sfušované biele ;)
Odpovedať
@erika04 ano presne tieto, viem ze su drahé ale stoji mi to zato. V Mníchove je super salon a panie su tam velmi zlate dokonca by vedeli dat aj nejaku zlavu i keď smiešnu ale darmo, žena ked sa zalubi do šiat a to ešte svadobných neodradí ju nič teda aspon v mojom pripade
Odpovedať
Profilova fotka
@darkt svadba je len raz za zivot treba si ju urobit podla predstav :)
Odpovedať
Taketo nieco by som si obliekla bez vycitiek :-)
Odpovedať
@darkt @swetra to je nevesta salonu Diva, model siat je Allure Bridals 9150
Odpovedať
Profilova fotka
@ludincek Pre novú kolekciu Allure by som sa vydávala ešte raz, nádherné šaty majú :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?