Čierne popolnočné šaty na svadbe. Čo vy na to?

Profilova fotka
Ahojte všetci. Chcela by som sa Vás spýtať čo si myslíte o čiernych popolnočných šatách. Ja som si také kúpila, sú veľmi pekné no moja mama a sestra krútia nosom že čierne nie sú vhodné. Čo vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
hod foto...cierna je moja prirodzena farba (resp. ta, ktoru najviac nosim), takze ja na tom nevidim nic zle...dokonca aj ked som bola gratulovat na svadbach a na jednej aj pri svadobnom stole, tak som bola v ciernom...a co...podla mna na tom nie je nic zle... :-) najdolezitejsie je, aby si sa ty v nich citila super... :-) :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Cierne saty by so si rozhodne nedavala, naozaj to neposobi svadobne... :-| Vacsinou si dievcata obliekaju po polnoci saty tej istej farby, aku mali svadobnu vyzdobu.Skus to tak nejak zladit :-) Ale cierne urcite nie :-p
Odpovedať
Kazda si oblecie, v com sa dobre citi,ked mas pekne cierne, tak si ich daj, je to tvoja svadba, to si vzdy povedz. Ked si da nevesta na obrad cervene, je to tiez jej vec, kocky, urobte si svadbu, aku chcete. Ciernou sa nic neda pokazit.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala popolnocne cierne. hoci mam puritansku rodinu a prezili to:)mne sa pacili mojmu drahemu tiez...)
Odpovedať
nevidim na tom nic zle. bola som na takej svadbe, kde sa nevesta prezliekla do ciernych siat a vobec mi to neprislo divne. bola elegantna, podla mna sa ciernou neda nic pokazit. si uz predsa vydata pani, nemusis mat ruzove saty ako dievcatko (nic proti ruzovym). okrem toho ich pravdepodobne vyuzijes aj na ine prilezitosti. moj nazor: cierna - no problem ;-)
Odpovedať
Presne tak, tiez si myslim, ze cierna farba je slavnostna a ak su to pekne, nerusive, myslim, ze v pohode. Najlepsie by bolo vidiet fotku... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky ja tiez budem mat cierne popolnocne oblecenie a nikdy ma nenapadlo, ze by to mohlo byt nevhodne - a to ani nebudem mat saty, ale nohavice a dlhe tielko. Cierna je vzdy elegantna a neda sa nou nic pokazit a nevidim nic na tom, ak si nevesta po polnoci oblecie cierne spolocenske oblecenie. Ja pre spestrenie budem mat ruzove doplnky - bizuteriu a mozno aj sal.
Odpovedať
ja som mala predvcerom popolnocne saty cierne a kazdy ma len obdivoval...ani slovo kritiky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to o tom co sa komu paci - mne osobne sa na svadbu strasne nepacia popolnocne saty cierne lebo mi pridu nudne fadne a strasne vsedne - take co sa hosia hocikam (aj ked su urcite pekne) .... ale zase mnohim sa urcite zda uletena moja ruzovo-oranzova kombinacia (aj ked ani mne nikto nic nepovedal a vsetcilen chvalili :o)) tak to uz na svadbach byva:o)))) ...ale mne to bolo a aj je uplne fuk co si kto mysli o mojich satach hlavne ze mne sa pacili ... takze v poho :o) .. co sa ti paci a v com sa citis fajn to si daj - moze ti byt uplne jedno co si kto mysli ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?