Chcem na svadbu iné šaty ako klasické. Čo vy na to?

Ahojte, keďže som tu takúto ani podobnú tému nenašla, zaujímal by ma celkom Váš názor. Čo hovoríte na to, mať na svadbu iné šaty ako klasické svadobné?? Prípadne mali ste niektorá také? A keď,tak aké.. Ďakujem za všetky názory a odpovede :-)
Odpovedať
1
2
@katmi Maj take saty, v akych sa ty budes citit ako nevesta. V poslednej dobe tu par dievcat malo kratke biele saty; boli tu uz aj farebne ci farebne v kombinacii s bielou; na mensiu svadbu sa hodi aj svadobny kostym- ake mas ty na mysli?
Odpovedať
@candyfloss ja som si vybrala biele saty ale so vzorom kvetov.. nie su po celych satach.. su pod kolonkou "spolocenske"... ja som ti bola pre ne tak rozhodnuta.. a teraz neviem ani preco, mam nejake zvlastne pochybnosti :-| ale to kvoli "okoliu",lebo ti furt rypu, ze jak to bude vyzerat, ze ked nebudem mat svadobne saty... 8-(
Odpovedať
@candyfloss ja proste nechcem klasicke svadobne saty.. proste ich nechcem..
Odpovedať
Ahoj predpokladam ze Teba svadba tiez este len caka ako mna. JA som nad tym tiez rozmylala a nakoniec sa mi najviac pozdavaju klasicke biele princeznovske saty, ale poznam baby co sa vydavaju napriklad v bielok kostime a tie baby maju 20 rokov, asi vedia preco to tak chcu. Myslim ze je to na kazdej neveste ake saty chce mozu byt kratke dlhe uzke siroke farebne biele elegantne ci extravagantne myslim ze tomu tvojmu zenichovi sa budes pacit zarucene a pokial sa ty t nich budes dobre citit tak bude vsetko ok :-)
Odpovedať
@mmmiska ja mam biele saty,ale je tam vzor.. kvety.. neskutocne sa mi pacia a veeelmi sa mi hodia :-) a citim sa v nich perfektne.. uz som ich bola aj skusat a uz som si ich aj objednala.. takze v podstate satky su uz na ceste,ale ja neviem,preco ma take pochybnosti popadli... a pacia sa velmi aj mojmu partnerovi :) videl ich na obrazku a teda na zivo su este krajsie....
Odpovedať
katmi novidis tak potom ziaden problem myslim ze pred svadbou bude este tych pochybnosti vela napriklad co sa tyka hostiny to je ok nechaj to tak a choj v nich verim ze budes krasna :-D
Odpovedať
@mmmiska noooo my budeme mat uuplne malicku svadbu, takze hostina nebude,skor len take pohostenie u nas doma..takze toho sa velmi neobavam :-)
Odpovedať
@katmi Tak potom nerozmyslaj, pacia sa tebe, snubencovi, citis sa v nich skvele- tak to su tie prave ;-) Tiez nemam uplne klasicke svadobne saty, ale ani ziadnu extravaganciu; biele s kvetovym vzorom zneju super- co bude mat oblecene zenich?
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi ja budem mat s najvacsou pravdepodobnostou kratke a mala by si vidiet ako tvaria buduci svadobcania ak to nahodou niekomu poviem: "co kratke, ale to nie je take svadobne", kaslem Vam nato ci to je svadobne :-D, mne sa pacia a aj priatelovi a to je najdolezitejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi ked sa Ti tie saty pacia,nerozmyslaj a ber ich ;-) Ja som sa vydavala v ruzovych,lebo ked som tie saty zbadala,proste som ich musela mat :-) a inac neviem preco si kazdt mysli,ze svadobne saty by mali byt biele?ved modne trendy sa menia,biele saty uz davno nie su in,len toto nase konzervativne Slovensko.........no skoda reci...
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi ja si myslim, ze na tom ze budes mat biele saty s kvetmi nie je nic nesvadobne, ved teraz ked to vidis co vsetko uz je pod pojmom svadobne tak neni o com rozmyslat, ......a ked su biele tak neivem preco sa kazdy tak nad tym pohorsuje......ved na tom neni nic zle a hlavne ze ty sa budes dobre citit.......teraz uz mas aj vselijake s farebnymi serpami a podobne.....nemas link na tie saticky???? @kokorunka3 budes mat kratke???tak to je supeeer :)))) som zvedava
Odpovedať
@mirka285 kedysi svadobne saty aj tak nebyvali biele, biela farba sa vraj rozmohla az v polovici 19.storocia, takze toho sa naozaj drzat netreba; a kvoli svadobcanom by som si starosti nerobila; tiez im nediktujem, ci sa ich oblecenie hodi na nasu svadbu alebo nie :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
toto su oni kočky :-) a ďakujem Vám za podporu...
Odpovedať
@teuflerin @mirka285 @candyfloss pridala som foto satiek.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi suuu netradicne, ale velmi pekne....v akom obdobi budes mat svadbu???? mne sa ale velmi pacia
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi su super,das k nim nejaky pekny romanticky uces ako ma baba na foto a budes krasna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi su krasne :-) a skutocne kasli na inych, ked sa Ty v nich citis ako nevesta a chces sa v nich vydavat, tak ak Ta maju radi tak to budu respektovat :-), drzim palce ;-)
Odpovedať
@teuflerin v auguste predsa :-) @kokorunka3 sedia mi ako uliate.. citim sa v nich vyborne.. @mirka285 uces chcem hladky a vzadu len tak do drdola ...tak hadam bude to OK :) a dakujem baby,fakt..ste ma podrzali v mojej slabej chvili :-N :-D
Odpovedať
@mirka285 uces by som rada takyto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi dobra volba,ja som tiez taky mala,len som ten drdol nemala v strede ale na boku,kuk moj album :-)
Odpovedať
@mirka285 ved to este uvidim,ci takto alebo trosku inak,ale toto je zaklad toho,co by som chcela na hlave :)
Odpovedať
@mirka285 a po vzhliadnuti tvojho albumu si ma presvedcila, ze aj ked nebudem mat na sebe honosne predrazene svadobne saty,ze nevesta moze byt nadhernaaa ;-) dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi ja som truuuuba :)))
Odpovedať
@katmi ahoj, určite budeš krásna, šatičky sú úžastné neboj, hlavne ty sa musíš cítiť ako nevesta.. na druhej strane je to jediný deň keď si môžeš na seba obliecť hocičo princeznovské čo by si inokedy na seba neobliekla ale keď takéto veci jednoducho nie si a necítiš sa v tom dobre, tak neni o čom.. nedovol aby ti do toho niekto kecal - je to tvoja svadba tak si ju uži :-))
Odpovedať
@teuflerin :-D to nic.. to ten presvadobny zhon :-N :-D :-D @zabka88 mas pravdu.. ja sa v "priceznovskom hocico" necitim vobec dobre.. proste to nie som ja.. ja mam vobec problem obliect sa nejako "slusne",lebo mi je to proste proti srsti.. nieje mi v tom dobre, citim sa v tom zle, proste vobec nie vo svojej kozi... a tieto satky ked som si obliekla, tak mi hned sadli ako uliate a citila som sa v nich vyyborne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi no co uz stava sa...:))))
Odpovedať
Profilova fotka
Uz par krat som to pisala, ale napisem to este raz. Dievcata, ktore maju pochybnosti, uvedomte si CO je svadba. Oslava lasky, ritual, ktorym ste VY dvaja spojeny na cely zivot, VAS den. Ked uz ta svadba zacina tym 'co si pomyslia ini', pripadne 'okolie ma zneistuje', ake chcete mat manzelstvo? Pre Boha, ste uz dost velke na to, aby ste sa vedeli rozhodnut o svojom zivote, nie? Kto nechce, nech nepride. Oblecte si CO CHCETE, uceste sa AKO CHCETE, obrucky si vyrezte z dreva a fotit Vas kludne mozete v Tescu, ako to tak VY chcete.
Odpovedať
@katmi krasne saty, ak ti super sedia, uz ani neuvazuj- co bude mat oblecene zenich? @alexandra myslim, ze niekedy je lahke na chvilu zabudnut, ze to je o NAS, hlavne, ked sa nazory a 'rady' valia z kazdej strany (rodicia, buduci svokrovci, surodenci, kamarati...) vsetci si myslia ze vedia najlepsie, a casto sa snazia vyvolat vo vas pocit viny ak nieco robime po svojom; u nas bohuzial ani jedni ani druhi rodicia nebudu mat svadbu snov svojich deti; ale po kratkom predychani sa vsetci tesia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@candyfloss To je mozne... ale ludia co sa nedokazu postavit vlastnemu okoliu v tak banalnej veci, ako su saty, alebo farba vyzdoby (... alebo, alebo, atd), podla mna este nie su dost silni a zreli na vstup do manzelstva. (Tot moj nazor, suhlasit nemusite)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež nebudem mať klasiku sice su svadobne a biele ale budu na nich bordove kvietky a ked som ich uvidela ine som nechcela a svadba je až v auguste ale už ich mam mesiac kupene len su na snurovačku ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?