Chcem darovať svadobné šaty niekomu vo finančnej núdzi

Ahojte, už to bude rok, čo som sa vydala a svadobné šaty mám stále doma, moc som sa nesnažila predať ich :) Sem tam som si aktualizovala inzerát, ale rozhodla som sa, že by som ich radšej darovala. Všetky vieme, koľko také šaty môžu stáť, ak majú byť vysnívané :) V mojom prípade to tak veru bolo, ručne šité, kvalitné, presne na mieru. Viete o niekom, kto je vo finančnej núdzi a má pred svadbou? Rada niekomu darujem svoje šaty a pár večiek k tomu, ktoré nám ostali. Sú skôr pre útlejšiu osôbku, tak 34 veľkosť, ale šikovná žena za šijacím strojom si poradí :) Verím, že sa nájde niekto komu urobia radosť a uľahčia tak svadobnému rozpočtu, prosím píšte návrhy, ale naozaj len seriózne, nie špekulantky :) Ďakujem za pomoc pri hľadaní novej majiteľky týchto krásnych luxusných šiat.
Odpovedať
Profilova fotka
@sandalfon super krásne gesto, to sa dnes len tak nevidí!
Odpovedať
V dnešní době bych takové gesto od nikoho nečekala! :-)
Odpovedať
@sandalfon Nadherne saty, velmi pekne gesto od teba, dufam, ze najdu spravnu majitelku :) Mozno jednej zene splnis sen :)
Odpovedať
@sandalfon naozaj prekrásne gesto! Je super že ešte sa aj niekto takýto nájde kto chce svoje šaty svadobné darovať niekomu komu veľmi pomôžu. Ja ťa obdivujem a máš odo mňa veľký like ;-)
Odpovedať
@lili1990 Presne v to dúfam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandalfon skvelý nápad a ešte krajšie gesto, ani my to nemáme najľahšie čo sa týka financíí a preto zháňam šaty za lacnejší peniaz. Verím, však, že sa ich podarí darovať niekomu kto to naozaj potrebuje, sú krásne :)
Odpovedať
Je to od teba naozaj velmi pekne v tejto dobe da malo kto nieco zadarmo a uz toboz nie saty ktore su naozaj nie najlacnejsie verim ze najdu tu spravnu osobu ktorej jej velly den spravia vynimocnym a krasnym
Odpovedať
Mozes byt vzorom pre ostatne!!!!!!!? Niekedy dobry pocit stastia znamena viac ako peniaze.takze nech ich ziska ta spravna nevesta....urcite si zasluzis velke dakujem.super napad!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
A aka je to velkost ?
Odpovedať
Profilova fotka
Aha uz som si vsimla velkost tak pre mna su male ale su krasne presne take aj hladam ja by som ti za ne aj zaplatila, no skoda, kde si ich kupila ????????
Odpovedať
@fadama :) Sú šité na mieru krajčírkou, sama som si ich navrhovala aj zháňala materiály :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandalfon jaj a kolko ta to stalo ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sandalfon jeej to je naozaj veľmi pekné gesto od teba! ;-)
Odpovedať
Skláňam sa...dnes sa to "nenosí".. ste nám mnohým vzorom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi pekny inzerat :) !! S velkym srdcom!
Odpovedať
si krasna nevesta a mas dobre srdiecko, prajem Ti pod nim coskoro poklad. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?