Cestovanie so svadobnými šatami v lietadle. Ako je to?

Profilova fotka
Ahojte holky....mate niekto skusenost z cestovanim zo svadobnymi satami.Ako je to co sa tyka uskladnenia na palube lietadla???? Je povolene mat aj saty aj prirucnu batozinu na palube lietadla....????skusala som to zistit...ale kazdy hovori inak...aerolinky inak...letisko inak...A ja neviem co mam robit a ako cestovat....
Odpovedať
kamaratka mala ich v obale a letela londyn- Ba a mala to ako prirucnu batozinu v pohode a dalsia si to do kufra dala...asi zalezi s kym a odkial letis, ale moj nazor nemal by byt problem ani na letisku nemali problem
Odpovedať
Profilova fotka
charlotka88 ahojky no letim Sky Europe...a neviem co mam robyt pretoze letim z Australie s aerolinkami ktore mi povoluju saty plus prirucnu batozinu....a pridem do Londyna a prirucnu mat nemozem iba saty...trosku ma to stve...A nevies ci ked ta tvoja kamaratka isla ze kde jej tie saty v lietadle dali????Zavesili jej ich alebo ich musela napchat do tych malych priestorov hore????
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj rachel, cestovala som so satami a letusky sa mi o ne postarali, zavesili ich v prvej triede do skrinky :-N takze som ich ani nemusela znova steamovat, boli v uplnom poriadku. najdolezitejsie je mat ten obal na nich z plastu a nie latkovy lebo sa ti moze stat ze na to niekto nieco vyleje a cez iny ako plastikovy ti to prejde na saty. videla som ako jednej holke niekto vylial na letisku kavu na jej saty v obale a mala ich cele oflekovane. inak kazde aerolinky maju svoje pravidla, ale vacsinou ked vidia, ze su to svadobne saty tak ti vyjdy v ustrety...nikdy vsak nevies...drzim palce a prajem stastny let :-)
Odpovedať
Profilova fotka
siravka No dakujem...mam ich v plastovom 2obale...takze dufam ze v poho....a dufam ze mi letusky fakt pomozu niekde saty zavesit....Lebo S Emirates co letim Zo Sydney do Londyna to mam vybavene...ale zo strany Sky Europe to povedat nemozem lebo mi absolutne nepomohli...na telefone kazdy hovori nieco ine...vobec niesu ustretovy..a. tvaria sa ze nikdy nemali pasazierku zo svadobnymi satami....Takze sa musim len spoliehat ze letusky budu ochotne a vyjdu mi v ustrety....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Mne saty na palubu nedovolili so sebou vziat, lebo ich bolo vela / nadychane s dlhou vleckou a tazke (mala som ich v ochrannom obale este aj spolu s mojim svadobnym plastom, ten obal so vsetkym vnutri bol taky velky a tazky, ze som ho normalne nemohla niest v rukach za vesiak, lebo som na letisku za sebou uz aj tak tahala dva kufre, tak som to cele stlacila a zabalila do kufra - tzv. duffle bag). Mohla som to dat len na check-in, coho som sa obavala najviac. Na letusku som hodila okale ako kocur v cizmach zo Shreka, ze co ja zufala nevesta len budem robit, ked mi nepride nacas batozina. Letuska sa pekne usmiala, na kufor so satami nalepila nalepku "Priority" a saty mi bez problemov prisli :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som zo satami pochodila super...Z australie do Londyna ziadny problem,saty mi vyseli pekne v prvej triede...A z Londyna na Slovensko trapny sky Europe chvalabohu neletelo vela ludi takze ulozne skrinky boli prazdne takze saticky v pohode lezali tam nepokrcene....Ale poviem Vam tolko cirkusu co Sky Europe robil okolo toho..amateri..nezorganizovany..no otras.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ja sa toho tiez bojim...letim na slovensko v lete tak dufam ze vsetko dobre dopadne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, nema niekto skusenosti s prepravou svadobnych siat v lietadle spolocnosti Turkish Airlines? Nerobia problemy, ak ich chce mat zena na palube? Dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?