Červené fľaky na dekolte od krajky

Ahojte :) Práve som si zarezervovala svoje vysnívané šaty :) Sú po všetkých stránkach dokonalé, až na jednu drobnosť - pretože majú celkokrajkové rukávy a živôtik, tak sa mi na dekolte na miestach, kde krajka končí, robia na pokožke červené fľaky :( Pani kajčírka mi tvrdila, že to pôjde zamaskovať mejkapom, resp. púdrom a nie je to nijak hrozné, ale nemáte na to náhodou nejaké tipy, ako tomu predísť? Nejaký ukľudňujúci krém napríklad? Budem vďačná za každú radu :)
Odpovedať
fenistil gel je na alergiu a podráždenie ale nechceš radšej iné šaty?
Odpovedať
@petrana01 díky za tip, no to práve nechcem, pretože sú to proste ony :)
Odpovedať
chcápem ale ak ti robia problémy teraz keď ich máš na sebe chviľku tak ya celú noc??? to môže byť oveľa horšie
Odpovedať
ako to možu byť proste ony, keď ti hyzdia dekolt začervenaním?
Odpovedať
Bože baby :) zas z toho netreba robiť tragédiu :) na fotkách zo skúšania to nie je vôbec vidieť, šaty sú úžasné, ľahučké, presne aké som chcela, proste som si ich zarezervovala. Len ma zaujímalo, či nemáte nejaký náhodou skúsenosť s nejakým ukľudňujúcim krémom, ktorý by to trochu eliminoval, nič viac. Mám proste citlivú pokožku, tak hľadám spôsob, ako jej pomôcť.
Odpovedať
Profilova fotka
Dithiaden ;)
Odpovedať
keď si o druhej popoludní vezmem didithiaden, tak o štvrtej v kostole zaspím :) Okej, asi bola blbosť sem písať, opýtam sa svojej kozmetičky :) Vďaka za rady a názory :)
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 tak to si nejaka velmi senzitivna veru opytaj sa radsej kozmeticky...
Odpovedať
ono to nemusí byť len alergiou ale aj ukončením tej krajky, čo je aj môj prípad. Má na konci také rozstrapkané zakončenie a to sa šúchaním po pokožke prejaví červeným fľakom. Mne odporučili natrieť to obyčajnou indulónou ale či to pomôže to ti zatiaľ neviem zaručiť. (Ako tvrdí moja babka - pre krásu sa musí trpieť :) )
Odpovedať
@bjudy1 to je presne ono, nie je to alergia, ale lokálna reakcia na kontakt pokožky s materiálom. myslím že práve krém s nejakou ukľudňujúcou zložkou by mohol pomôcť. Ja mám ten dekolt hrozne citlivý, stačí, že sa raz poškrabem a už mám na tom mieste červené ryhy od prstov. Určite mám pred sebou ešte minimálne jednu skúšku šiat, tak to skúsim s tou indulonou a dám vedieť, ďakujem :)
Odpovedať
V pohode, ešte možno niečo s aloe verou a neboj dobrý fotograf to vyretušuje. Ja som si tiež kúpila šaty a až potom som zistila ako to s tou krajkou je :)
Odpovedať
@calvera25 ja mam tiez alergiu na urcite typy latok hlavne krajky pokial niesu bavlnene . Aj ked mozno na fotkach to vidiet nebude ale ty to budes velmi zle znasat pretoze kde sa ti ta krajka dotkne tela va vyhades ,ver mi nic prijemne . Ja na tvojom mieste by som ich vymenila alebo budes trpiet cely cas ?? Myslis ze to vydrzis ?,
Odpovedať
Článok sa načítava...
@calvera25 Ahoj :-) no to je problém krajkových šiat :-) ja som to mala tiež. Až neskôr som si uvedomila, že ma budú škrabať, mám tiež supercitlivú pokožku. Isto, isto žiaden dithiaden!! Totálna blbosť, odkväcneš.. Skús ich potrieť avivážou trocha po tých okrajoch, tá by ju mala zjemniť . Ale pozor, aby nebola farebná a neostali ti fľaky.. Alebo si tie miesta, ktoré s ňou prichádzajú do kontaktu nastriekaj púdrovým antiperspirantom. Nebudeš sa tam potiť, púder ti pokryje pokožku...Nebudeš potom taká citlivá. No mňa tie moje tiež škriabali, ale dalo sa to vydržať.. Ver mi, v tom zhone som na to úúúplne zabudla :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?