Cena svadobných šiat na mieru od krajčírky

Ahojte, chcela by som si urobiť prieskum približnej ceny za ušitie šiat takéhoto štýlu. Vedeli by ste mi poradiť s akou sumou cca by som mohla rátať? Chcem len saty strihnuté pod prsiami s padavou sukňou a hore kúsok čipky na rukávy ako je aj na obrázku. Veľkosť cca 50-52. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
podľa môjho názoru okolo 200€ treba počítať. lebo ti tam pôjde aj čipka, ktorá býva drahšia. predpokladám, že chceš vedieť cenu už aj s materiálom, či látku si budeš kupovať sama?
Odpovedať
Ďakujem, ak by krajčírka zohnala aj látku tak nie. Inak sama. A áno, zaujíma ma celková cena - látka aj šitie. Neviem aký materiál by bol vhodný, svadba bude v lete v auguste. Dúfam, že by som sa max do 200€ zmestila. :-) len neviem, či je to reálne. Naozaj by som chcela jednoduché vzdušné šaty.
Odpovedať
@domcara
Odpovedať
Profilova fotka
to to je veľmi ťažko povedať, lebo každá krajčírka si svoj čas cení inak vieš. lepšie by bolo keby si si vybrala napríklad dve - tri krajčírky, ktorých práca sa ti páči a napísala im, že si chceš dať ušiť takéto šaty a či by ti vedeli povedať približnú cenu :)
Odpovedať
Ja som za šaty ušité na mieru dala aj s latkou dokopy cca 250-270€ 😊 tiež takto podobne strihané
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?