Budú mi tieto šaty dobre držať?

Ahojte, davam si saty doniest z US, neskusala som ich tak neviem ako drzia,myslite ze to bude ok? Mam vacsie prsia (Dcka)
Odpovedať
ahoj, tiez mam vacsie prsia (Ecka) ale neviem teda,kedze to nie je korzet, ci to bude drzat tak ako na modelke, nemozes si nieco podobne vyskusat v niakom salone, aby si vedela? inak su nadherne :)
Odpovedať
dakujem, no problem je to ze na svk neexistuje salon, kde by mali saty davida tuteru.....cize neviem ani jak sije.....ale mas pravdu musim nieco podobne skusit, asi vybehnem do UK, tam by mali mat aspon podobne od neho.....by ma mrzelo keby nesedeli kedze budem na ne cakat polroka a nestoja malo penazi. Kto vie ak je to robene ze na nej to tak drzi.
Odpovedať
no ved to, ze urcite nie su lacne, ze aspon podobny styl si vyskusaj (taky vystrih, holy chrbat, nie korzet) ci ti to bude drzat a ci sa v tom budes citit pohodlne, lebo modelka sa mozno pri foteni nehybala a ty v tom budes aj tancovat ) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci na nej to tak drzi, lebo slecna stoji a foti sa :) ty bude aj skakat a tancovat :) ale po oskusani niekolkych siat si myslim, ze drzat budu... ved oni vedia sit a neusili by nieco, co by nebolo mozne poriadne zapnut a zaistit... akurat mozno budes nervoznejsia a budes si ich vytahovat, ale padnut ti nepadnu dole :)
Odpovedať
@majcu ze bude vzruso? :-D v pripade mam este inych favoritov od toho navrhara, keby to nedrzalo, takye musim vyskusat, aspon si urobim vylet :-D lebo keby to vyskusam od niekoho ineho tak to moze byt iny styl sitia. Inak by ma zaujimalo jak to robia
Odpovedať
no jasne :D :D :D ak mas moznost vyskusat prave od neho tak urcite vyskusaj, pripadne si skus zistit o tych satach priamo od zdroja :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som mala takýto výstrih na chrbáte a šaty boli na zips, nie na šnurovačku - podľa vlastnej skúsenosti viem, že je dôležité, aby šaty tesne obopínali pás... ale neviem ako je to s prsiami Dčkami :-N
Odpovedať
@ksebejka no ja sa chcem citit najma pohodlne, toto je jarna kolekcia, este bude jesenna dovtedy.....nechcem byt celu svadbu nervna.....tak to asi veru radsej poskusam, ze co a ako....ved aj tak sme planovali ist do anglicka...
Odpovedať
@saintovci mozno sa ti to bude zdat ako zlý napad, ale podla mna by si si nane mohla dat nasit tenke ramienka, ktore by isli len akoby pod ruku (no neviem to vysvetlit lepsie tak dufam, ze porozumies :) )
Odpovedať
@majcu z ich stranky mi pisali, ze problem by nemal byt, ye ono ak su tesne na pase presne ako povedala @ivkulka tak by padat nemali, lenze vies oni chcu saty predavat, kto vie no :-) @malamargotka jasneeeee viem, co myslis, ze mi to nenpadlo skor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?