Biele topánky k ivory šatám

Profilova fotka
Ahojte kočky, prosim pekne o radu :-) Mám objednané biele šaty, čiže som si kúpila biele topánky. Sú z nízkym opätkom veľmi sa mi páčia. Dnes som bola v jednom salóne a skúsila som si šaty farby ivory, ktoré sa mi veľmi páčia a uvažujem o zmene šiat z bielych na tieto ivory. Chcem sa spýtať, čo si myslíte, či môžem mať k ivory šatám biele topánky, alebo mám nato zabudnúť a zháňať zase ivory topánky, čo sa mi fakt nechce.... Ďakujem
Odpovedať
biele topanky nepristanu k ivory satam, skusala som to tiez som nemohla najst moje cislo mali biele a vyzeralo to divne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_stvrtecka Urcite nie. K ivory satam v ziadnom pripade nie biele topanky. Naopak by to slo - k bielym satam mozu ist ivory topanky (mozu byt o odtien tmavsie, ale nie svetlejsie). My odporucame hladat nove topanky :) Urcite lepsie, ako mat saty, s ktorymi nevesta nebude na 100% spokojna a bude mysliet na tie ivory :-) PS: Ak topanky neboli nosene, stalo by za pokus vymenit ich v predajni za ivory.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_stvrtecka dievčatá majú pravdu. Snehobiele topánky zväčša k ivory šatami neladia, ale ked máš možnosť tak vyskúšaj šaty s topánkami a uvidíš ako to vyzerá.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_stvrtecka no ja som videla aj biele topánky k ivory šatám a vôbec to nevyzeralo zle, skoro žiaden rozdiel :-) ivory je farba ani smotanová ani biela niečo medzi tým a myslím si, že pod dlhými šatami bude iba pár príležitostí keď ti ich bude vidno a nikto si to aj tak nevšimne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 @9majusska @mariamaier @baykalac Kočky, ďakujeeem za nazory. Problem je v tom,že je dosť ťažké zohnať topánky na 3-4 cm opätku a aby boli aj pekné. :-) Môj drahý je nízky a nechcem byť o moc vyššia. A keď tak na nich pozerám nieje to až taká výrazná biela. Asi spravím tak, že si ich skúsim k tým šatám (to ma v prvom momente nenapadlo...) a ak to bude moc kričať, určite budem hľadať ivory topanky.
Odpovedať
@zuzana_stvrtecka ja mam opacny problem:) mam ivory topanky, ale biele saty:)) rozmyslam, ci sa daju odfarbit, ako to tu robia baby:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@elucka prosim ta, ja mam ten isty problem ako ty. Chcem si kupit ivory topanky k snehobielym satam.Krici to moc?
Odpovedať
@brckava36 no ja mam kratke saty a u mna to krici..mozno to je ine, ked mas dlhe..ale chystam sa farbit, tak uvidime:))
Odpovedať
Profilova fotka
uplný súhlas s 9majuska, ivory farba nie je krémová ale prírodná biela, ak máš dlhé šaty tak topánky Ti nebude ani vidno, takže ja by som to neriešila,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?