Biele svadobné šaty na druhej svadbe. Môžem mať?

chcela by som sa opytat.ak som sa uz raz vydavala v kostole(v pravoslavnom) a som sa rozviedla.manzelstvo nebolo anulovane.mozem mat na druhej svojej svadbe biele saty?ci uz nie?lebo som pocula ze v bielych satach sa uz potom nemozem vydavat.
Odpovedať
ale čožeby si sa nemohla! ak si chceš dať biele, daj si biele! však je to tvoj deň! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamaratka sa ide druhykrat vydavat, prvykrat bola sobašena v kostole a teraz bude mat normalne svadobne šaty, takže kludne :-)
Odpovedať
určite biele, možno nemusia byť nejaké príliš výrazné a nápadné, pekné biele sympatické šatičky budú super :-N
Odpovedať
a prečo by si nemohla?? :D možeš... daj si take ake sa ti pačia :D
Odpovedať
Mozes si dat co chces. Stare babky akurat hovoria, ze by sa akoze nemalo v orig. svadobnych satach, ale trebarz v kostymku, ale to nikto nedodrziava. Dokonca niekedy 2x vydate nevesty s detmi si davaju nielen svad.saty ale aj zavoj. No takze si daj normalne svad.saty ked chces. Nikto sa nad tym nebude pozastavovat.
Odpovedať
Daj si cokolvek, co sa TI paci. Mojho nastavajuca ex sa vydavala prvykrat v skostole v normalnych svadobnych a druhykrat v takych skor spolocenskych, ale mali aj dost malu svadbu... Ja by som si pokojne dala biele :-) Nevesta si predsa Ty. Nahovori sa kadeco, aj to, ze zavoj je symbol nevinnosti a cistoty a chcela by som vidiet ako si ho davaju fakt len panny :-). Uzi si svoju svadbu a krasny den podla svojich predstav, aj tak sa nezavdacis uplne vsetkym. Vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
je to tvoj den... rob ako ty chceš..ale ak tak si daj kombináciu... biele s inou farbou....napr zlatá, bordová červená..aj taketo šaty su pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?