Aký účes k týmto svadobným šatám?

Ahojte baby,prosim co s vlasmi k tymto mojim satickam? Budem vdacna za kazdu odpoved ;)
Odpovedať
:) ja by som ich asi celé vypla tak dozadu :) takto nejako :) a podľa mňa by aj kvetinky boli fajn ;) https://www.google.sk/search?q=svadob...
Odpovedať
Profilova fotka
@ave_eva Tiez sa mi k tomu hodia vypnute vlasky, take nie uplne uhladene ale mierne akoby rozcuchane a nieco pekne do nich :) Ale treba skusat, lebo nie vsetko zene pristane a hlavne nie so vsetkym na hlave sa da stotoznit, cize tak aby si sa dobre citila :)
Odpovedať
Drdol :-)
Odpovedať
ďakujem pekne kočky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ave_eva nejako pekne povypinat vsetky vlasy a mozno do vlasov aj nejake kvetinky. To by sa mne pacilo a taky by som ti nejaky aj teda poradila. A inak, pekne satocky mas ;-) ;-)
Odpovedať
Ano tak som rozmyslala aj ja ze by sa vlasy mohli tak jemne natocit a ak by sa do nich zakomponovali aj kvietky bolo by to cele take jemnulinke. Presne ako tie saty. Uces do hora sa mi tam nejak nehodi. Malo by to byt nieco skor lezernejsieho take no jemne vlnky a mozno aj no bok ak by boli..
Odpovedať
vlasky by som praveze vypla hore podla mna ak by boli vycesane v drdole a tak na jemno uhladene vyzeralo by to fajn. saty su jednoduche a podla mna by sa k nim takyto uces hodil. aby to nebolo cele take no amalkovske. saty pekne splyvaju tak sa mi k nim uz rozpustene vlasy nejak moc nehodia podla mna by to bolo s tymi vypnutymi vlaskami super
Odpovedať
Profilova fotka
@ave_eva suhlasim s tym co baby pisu, vypnut vlasky hore. Nejaky drdol, cop by mohol krasne ukazat. Pekne vyniknu aj saty, ked budes mat vlasky zapnute. A po pravde myslim, ze na svadbe aj viac odcenis zopnute vlasy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?