Aký štýl svadobných šiat zvoliť na svadbu na pláži?

Profilova fotka
Dievčatá, prosím o radu... svadbu budeme mať na pláži v zahraničí, ktorú som si už dáááávno vysnívala... Pôvodne som myslela na obyčajné šaty, žabky a podobne (ako prvé foto) ... Avšak teraz tak uvažujem, že nevestou som iba raz (dúfam 8-) ) a tak by som chcela byť trošku krajšia, trošku princezná... netúžim po tortových šatách... Len niečo ako priložené fotky ďalej... Priateľ už má kúpené ľanové nohavice a košelu - predsa na pláž - je to také ležérne... Mám obavy, že ak si vyberiem niečo krajšie, budeme vyzerať hlúpo :(((( Vopred ďakujem za každý názor!
Odpovedať
Profilova fotka
@hlaura keby som sa ja mala vydavat na plazi urcite by som zvolila nieco lahke, presne take ako mas na prvom obrazku :-) su uplne nadherne!!! ale keby si chcela byt plazova princezna, tak druhe al. tretie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno, aj ja som veľmi chcela také... ale predsa - nie sú to tie "naše svadobné"... mám taký blbý pocit, že ak v takých ma uvidí môj nastávajúci, že to nebude mať to krásne čaro... to len akokeby sme šli na ples alebo ako to nazvať... že budem len v takých spoločenských... bojím sa, že okamih stratí iskru :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@hlaura no tak potom nevahaj a ked mas postavu do siat typu morska panna, tak nevahaj vyskusat aj taky strih...tie druhe al. tretie su naozaj nadherne a a nebudia dojem "spolocenskych" siat.... a tvojmu drahemu urcite vyrazis dych :-)
Odpovedať
Pre Neho budes ta najkrajsia a najkuzelnejsia v ktorychkolvek satkach v ktorych sa budes Ty sama citit uzasne :-) Je to len na Tebe :-) Tvoj manzelik bude pozerat na Teba-nie na "latku" ktoru mas na sebe-ta Ta urobi krasnou preto lebo z Teba bude vyzarovat radost z Vasho dna a satiek ktore su pre Teba tie naj :-) ;-) Tak to je :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jedni známi mali tiež svadbu na pláži,nevesta zvolila šaty vpredu krátke,vzadu dlhé.Vyzeralo to veľmi vkusne a veľmi jej to pristalo.Ženích bol oblečený ako aj tvoj nastávajúci.Obaja boli bosí. x-)
Odpovedať
Tie prvé by som hneď brala...aj keby som nemala svadbu na pláži. Sú jednoduché, uvolnené...celkovo taký grécky štýl by sa mohol hodiť. podľa mna to nie je o tom mať čo najhonosnejsie saty alebo také nevestovské, podľa mňa aj v najjednoduchších šatách môže byt nevesta výnimočná a žiariť, predsa má aj krásny účes, doplnky, makeup....Ale ak sa bojis, ze by to nemalo iskru, tak si hľadaj radšej nejaké menej jednoduché, lebo z vlastnej skúsenosti viem, že darmo ťa tu budeme presviedčať o takých a takých šatách, že sú skvelé...lebo ak budeš mať pochybnosti o nich, je to o nicom :)
Odpovedať

Odpovedať
...A chceš si šaty požičať/kúpiť/ušiť....? ..ak sa smiem spýtať...
Odpovedať
@hlaura skus si dat do googlu bohemian wedding dress alebo boho style wedding dress....su nadherne, lahke, tak trochu do stylu hippies:) ja by som urcite volila nieco take lahucke, tylove, poletujuce vo vanky :-P :D
Odpovedať
...narazila som na túto fotku (šaty zaujímavé nie sú), ale pri nej mi napadlo, že asi by to bolo dobré zladiť, a aj nevesta by sa mala obliecť trocha ležérnejšie, keď ženích bude mať ľanové nohavice a košeľu...Tak predsa by som volila niečo ako prvá fotka v tomto vlákne. (jeej, pozerám, že si z okr. Šaľa, ja som tiež odtiaľ :)
Odpovedať
https://www.google.sk/search?q=sifono...
Odpovedať
tiez sme mali na plazi svadbu takze si mozes pozriet nase fotky :) a inspirovat sa no keby si priatel dal lanove oblecenie to by som mu neodpustila tiech par minut plus fotenie vydrzi v koseli a ciernich nohaviciach moj vydrzal tiez :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@saimaa asi si šaty kúpim, lebo v salonoch by odo mňa chceli za prenájom 3x sumy keďže ide o tri víkendy... tak skôr sa mi oplatí kúpiť...ale prehnane drahé nechcem 8-) tie šaty sú nááádherné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem dievčatá :-) prikláňam sa k jednoduchosti ale nie k tej úúúplnej ako na prvej foto...
Odpovedať
Profilova fotka
@alleka jeeej vaše fotky som si už prezerala :) mala si nááádherné šaty, niečo také by som brala aj ja, štýl morská panna, trošku vlečky... možno aj čipku by som brala :D
Odpovedať
Profilova fotka
...ešte čo ma tak oslovilo - "sexy wedding dress" :-D tu by som si ich neobliekla, ale na pláž sa mi celkom hodia, sú také INÉ ako samotná svadba... či nie? Ale obávam sa, že u náš takéto nezoženiem... Vrch si predstavujem podobne, avšak sukňu by som tiež chcela mať takú toršku priesvitnejšiu, ľahšiu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a čo niečo takéto? :) http://www.mh-svadba.sk/mh-svadba/esh...
Odpovedať
Profilova fotka
krátke moc nechcem...nemám pekné nohy :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?