Aký máte názor na tieto šaty?

Ahojte baby, celkom sa mi pacia tieto saty, no bojim sa aky by mali ohlas (viem ze je to hlupe ale zalezi mi na tom) prosim piste, dobre ci zle reakcie, vsetky uvitam. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
pridaj fotku :)
Odpovedať
http://primestyle.sk/detail/29546/180... nejde mi pridat obrazky, asi su chranene alebo neviem co tak posielam aspon link (trapne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna su krasne, ale urcite len na veeelmi chudej babe :)
Odpovedať
@janka_89 som dufala ze to nikto neuvidi dokedy to dajak neopravim :D ukazuje mi ze chybny format pri vsetkych...to je spiknutie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 stava sa, nic si z toho nerob :) no tazko hodnotit, jedno je ich vidiet na modelke, druhe na tebe... skusala si ich? alebo nieco podobne? ja osobne by som take nezvolila lebo sa mi paci uplne iny styl ale ak sa tebe pacia a ide ti taky strih tak preco nie?!
Odpovedať
@lucia0805 158 cm 51kg viem dat aj 49 menej uz nie :D ale mam tazke prsia :-( toho sa bojim
Odpovedať
Profilova fotka
ak maju vzadu viazacku a budes mad dobru podprsenku/korzet, tak by to nemal byt problem...ale ja by som ich tiez radsej skusala...v tomto ti ani neporadim, lebo ja mam z hornymi partiami presne opacny problem :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 tiez si myslim ze skuska by bolo najlepsia... ja si chcem dat tiez usit saty ale najprv pojdem do salonu vyskusat si ci mi vobec take strihy (ktore sa mi pacia) idu... jedno je ak sa ti nieco paci ale druhe ak ti ten strih vobec nepojde... a technika je svina, vela ráz nas neposlucha, ma nad nami moc :-D
Odpovedať
@janka_89 ved to ze som take ani podobne neskusala, no bojim sa toho skoku medzi suknovymi dielmi, mama povedala ze je to ako odrezane a nedorobene :-\ bojim sa ze to povie viac ludi
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 nieco na tom bude.. a ine saty co si pozerala sa ti nepacia? zat su len tieto favoritky? skus este hladat a mozno natrafis aj na ine... ci tieto su tvoje "waw" saty a chces ich naisto? kedy mas svadbu, ci to ponahla s hladanim?!
Odpovedať
Profilova fotka
mnesa velmi pacia ale zavisi to od postavy uricte troska vacsi zadok alebo brucho uz to nebude pekne
Odpovedať
@janka_89 joooj no mne sa toho pacilo uz naozaj moooc. Ale vzdy najdem nejaku chybu, raz je to vrch raz spodok :-) a ked vsetko sedi cena je v tisickach :-( napriklad tieto sa mi pacia ale bojim sa co na nich povie pospolitost na mojej svadbe lebo su trosku nezvycajne...ale maju vsetky prvky na ktorych mi zalezi a to je strih morska panna a sukna z tylu. No a pacia sa mi aj vlecky no som dost malicka :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janka_89 a svadbu budem mat 1.6.2013 tazke mesiac pred tebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
su nadherne
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 vies teraz je doba kedy si nevesta robi co chce.. viem ze je dolezite aj to ake ohlasy budes mat ale podla mna si urob ako ty chces, videli sme uz vela nezvycajnych neviest nie? aj tak si myslim ze aj keby si bola "klasicka" nevesta, najde sa niekto kto ta bude ohovorat ze si nevyzerala dobre. fakt je uz taka doba ze v podstate nic nie je nezvycajne, to ze stare babky nie su na to zvyknute nie je nas problem. my zijeme v case kedy je to normalne tak to tak aj ber :) hlavne aby si sa cititla TY dobre, na ostatnych sa vykasli...
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 :) uz som videla vela uzivateliek s tymto datum, ja popularny, tak si ho potom uzite :)
Odpovedať
@janka_89 mas pravdu, keby som si obliekla siroke saty hoci nadherne bola by som asi viac cudna so svojim vzrastom :-D a ten datum je naozaj popularny, tiez som to necakala dokedy nam kameraman nezavolal uz v aprili ci chceme s istotou ten termin lebo sa mu prihlasilo nan uz sest parov :-) my sme si ho vybrali preto ze nam rodicia obom vravia ze sme ako deti :-D tak just na nas den!
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 ja si myslim ze termin svadby sa aj vybera niekedy z dakej tematiky.. my mame preto 27.7 lebo sedmicky su v nasom zivote popularne a aj moj drahy to ma aj stastne cislo... ak si objednas tieto saty, tak sa v nich potom odfot nech ta vidime :)
Odpovedať
Urcite, len velmi vaham, ale hociake co si kupim dam ako inspiraciu lebo aj ja som si tymto sposobom nasla co sa mi paci...som rada ze su tu take ochotne holky. Tiez Ti prajem aby ti vsetko vyslo v den D :-* @janka_89
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 dakujem velmi pekne... ja sem tiez rada chodim, pokeciam niekedy viac s dievčatami tu ako s mojimi reálnymi kamarátmi :) a vdaka streche (lebo ja som vsade :-D ) som nasla fakt jednu super babu ktora este byva aj v mojom rodnom meste :) mna to tu fakt bavi, okrem inspiracii ktore som nasla a tych bolo fakt dost tu nachadzam strasne super ludí a to je samo o sebe super :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna s tvojou vyskou to nebude idealne - presekne ta to a bude ti to robit kratke nohy... Niektore veci najlepsie vyzeraju na modelkach. Ja by som na tvojom mieste skusala presny opak - nieco prestrihnute pod prsiami a padave. No ale ked je toto tvoj styl, urcite skus aspon nieco podobne vyskusat a uvdis.
Odpovedať
ja by som bola skor za nie. 1. Mne osobne sa nepacia, nie je to moj styl. 2. Na vacsie prsia nesedia saty bez ramienok, ja mam tiez vacsie prsia a ked som mala saty bez ramienok, pri tancovani sa mi stahovali dole, takze osobne neodporucam :/ 3. Tie saty podla mna ukazu tak ako na fotke len pri vyske 170 a viac cm.. Ak si malicka, tak neukazu tak pekne ako na foto.. Ale je mnoho siat v style a strihu morskej panny, dokonca aj s vleckou som videla. Tak snad zozenies idealne. Drzim palce ;)
Odpovedať
Podľa mňa sa na tvoju postavu ako ju popisuješ veľmi nehodia :-( Ale chcelo by to fotku na tebe, možno by sme boli všetky prekvapené :-)
Odpovedať
@ena1903 @kythos21 @pomme Dakujem baby za uprimne reakcie, potrebovala som vediet nezajutaty nazor...najhorsie je ze vsetky saty vyzeraju lepsie na vysokych dievcatach. A neviem ktora to spomenula s tymi strihanymi pod prsiami tak v takych vyzeram zas ako tehulka :-) :-) :-) aj pani v salone povedala ze citujem: Budete potrebovat opatky a platformu, velmi vysoke opatky a platformu! :-D naopak co som sa pytala ci nebude problem z prsiami, ci mi nebude padat korzet bez ramienok mi povedala ze nebojte sa su dievcata co maju aj MENSIE a drzi im! Vy ste este v norme. A mne sa zdaju velke, no...pri mojej vyske obvod hrudnika 86 mi pride vela :-?
Odpovedať
@janka_89 Absolut suhlas
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 ja mam tiez obvod 86 cm - v podprsenke, ale pri vyske 168 cm... takze mas o desat cm menej takze asi to pri tebe inak ukaze... je to fakt tazke hodnotit takto ked tie saty na tebe nevidime...
Odpovedať
@kexik218 :-D No tak to už je potom uhol pohľadu, no ;-) A nie je pravda, že všetky šaty vyzerajú lepšie na vysokých dievčatách :-) Mám dosť vysokú sesternicu ktorá teda riadne dlho hľadala niečo, v čom by nevyzerala ako od mladšej sestry ;-)
Odpovedať
Dakujem za vase rady. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiez myslim, ze si moc nizka na take saty... urcite si ich chod najprv vyskusat, aby nebol potom efekt opacny ako ma byt... :D
Odpovedať
@kexik218 pr tvojej vyske 86 cm nie je vobec vela. Ja mam 163 cm a obvod hrudnika vacsi o dost :D a mam velky problem najst saty, ktore mi budu dobre na prsia a nebudu mi siroke, lebo mam velke prisa a stihly pas, takze bezne nosim saty 40 a menej ale obvod prs mi sedi na saty s cislom 46!!! Takze ja na nieco take, ako su saty bez ramienok nemozem ani pomysliet.. Ale ak ti mozem poradit, ak si nizka a chces predlzit nohy, tak skus saty, co korzet asi po pupuk a odtial ide sukna az ullne nadol k noham , pripadne aj s vleckou.. ak si korzet stiahnes, nebudes vyzerat ako tehulka,,, popripade, skus sa poradit v svadobnych salonoch, urcite ti na Tvoju postavu poradia, ake saty Ti padnu ;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?