Aký je najvhodnejší strih šiat pre moletnú nevestu?

Ahojte snažím sa nájsť si svadobné šaty a povedzme si úprimne pre moletku nájsť si svadobné šaty nie je jednoduché. Viete baby poradiť čo pristane viac moletnej postave??
Odpovedať
mam zopar krasnych neviest tu: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nos... urcite si vyberies v salonoch a budes jedinecna nevesta. osobne si myslim, ze niektore tipy siat vyzeraju omnoho lepsie na moletkach ako na anorektickach :) urcite by som nesla do obrovskych riaseni tipu smotanova torta, nieco jemne, ackovy strih a dekolt, z ktoreho nebude nevesta kypiet, ale naopak to vyzdvihne jej prednosti, za ktore by sme my lentilky aj dusu vypustili ;)
Odpovedať
Urcite tu najdes obrazky. Ale co ti mozem povedat, kamoska mala na promociu saty, tusim taky empirovy strih (zvyseny pas, volnejsie) a splyvave zamatove, a vyzeralo to fantasticky. Dala si to usit. A vhodne zvoleny vystrih presne zvyraznil to, cim sa moze pochvalit (treba ale mat mieru, co je este decentne). Mam taky pocit ze tento styl co som popisala, celkovo moletkam celkom sedi. I tak nie je moletka ako moletka, takze bud tusis, ake strihy prave tebe lichotia, alebo ak nie, tak si treba asi nechat poradit. Suhlasim s tym, ze velke slahackove sukne nie su to prave v ziadnom pripade (a mne sa aj celkovo zda, ze sa hodia len malokomu, i z tych stihlejsich). Vyhla by som sa aj korzetovym satam (co nemaju rukavy...) a snahe schovat ramena pod bolerko.
Odpovedať
Profilova fotka
treba si ísť odskúšať, lebo jedno sa hovorí a keď vyskúšať šaty vyzerá to úplne inak, ja som mala ten istý problém a keď som bola v salóne a dali mi väčšie šaty rôznych strihov a štýlov, sadli pekne a dokonca zoštíhlili postavu. (a to potrebujem až okolo52 veľkosť). Dobrý výber majú v Galante, salón Gabriela Mercedes, majú aj veľké čísla, dovezú aj z iných salónov keď sa im povie veľkosť, ešte sú aj v Šali, Tešedíkove, Dunajskej Strede tuším. A cena ideálna - 180 bez vlečky, 250 s vlečkou. Vrelo odporúčam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?