Akú farbu svadobných šiat?

Profilova fotka
Ahojte baby...Ja mám strašnú dilemu a neviem si s tým poradiť. Ide o farbu šiat, ktoré už mám mimochodom vybrané, len tá farba..... Takže, bola som si na 150 % istá že chcem snehovo biele, ale nikde na slovensku tie moje šaty nemali, tak som si ich išla vyskúšať do Olomouca a tam ich nemali v bielej, ale vo farbe ivory/pink, šla som si ich len vyskúšať, lebo som sa dohodla s jedným Ružomberským salónom, že mi ich objednajú a tak som si ich v Olomouci vyskúšala aby som vedela ako sadnú a podobne... A poviem Vám ta farba pink/ivory bola neskutocna...strasne nezna a krasna. A teraz sa neviem rozhodnut ci biele alebo pink/ivory. Vobec by som nevahala ani chvilocku a hded by som brala tie pink/ivory,ale oni su tak riesene, ze sukna je pink, vrchna cast je ivory a aj zavoj je ivory, co mi trosku prekaza, lebo vyzera tak trosku na nie ako novy, krasne biely, proste ivory. Prosim poradte mi, co mam robit , lebo zajtra ich objednavam a stale neviem co mam robiť!!! :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
daj foto, mozno potom budeme moct poradit lepsie.... takto si ich ani jedna z nas nevie predstavit, mozno ked das obe farby sem, aby sme mohli porovnat, bude to lepsie.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež chcela mať biele šaty...ale hneď na prvej skúške som za zamilovala do šiat ivory a tie som si aj rezervovala. Pokiaľ sa ti farba ivory/pink páči a cítila si sa v tých šatách pohodlne tak nemáš čo riešiť.....K mojim šatám bol tiež závoj ivory...a nepáčil sa mi tak nakoniec budem bez závoju :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?