Aktuálne kolekcie svadobných šiat

Ahojte, aky mate nazor na aktualne kolekcie svadobych siat? Dnes som si v salone skusala saty, dvoje sa mi aj pacili. Obe boli (vraj) uplne nove, cerstvo dovezene, preto aj cena za pozicanie 400 € (v malom okresnom meste). Cena sa mi zdala na tunajsie pomery vysoka. Doma som si tie saty vygooglila a zistila, ze jedny su z kolekcie 2009 a druhe z 2010. Co na to poviete??? Nie som nejaky modny maniak, ale dost mi to vadi. Tie saty fakt vyzerali, ze ich este nikto nemal oblecene, ale predsa, 3rocny model?!
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze je to jedno ci je to 3-ročny model, zalezi na tebe ci sa ti páčia a hlavne či ti sadnu, či sa v nich cítiš dobre, alebo nie. Ved pobehaj viacej salonov a porovnaj si to. :) Ved tie saty su podobne - aspon podla mna, a si nemyslim ze na nich bude napisane kolkorocny model - nikto to nezisti si myslim. ja mam saty zo salonu, ktory tentor rok v januari vznikol v centre jednom a neskumala som kolkorocny model to je a platim 421eur. tak fakt neviem.
Odpovedať
šaty sa buď páčia, alebo nie, buď sadnú,alebo nie- a rok fakt nieje dôležitý. Na tej svadobnej mode sa toho toľko nemení. A tým je to dané. V salone mohli zohnať šaty výhodnejšie staršie kolekcie, a ponúknuť ich teraz, ale pre nich sú nové. Ale, čo sa týka ceny- tak 400,- je dosť- tak skús zjednať cenu s tým argumentom, že nie sú tohtoročné.. Osobne si myslím, že oni pokiaľ ich ešte nepožičiavali a nie sú používaním amortizované- tak budú chcieť z nich mať maximum- čo je logické :-) :-) :-) šťastnú ruku pri výbere
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?