Ako zúžiť korzetové svadobné šaty?

kočky potrebujem turbo rychlu radu...potrebovala by som zuzit vrch svadobnych siat-korzetovych...snurovacku mam stiahnutu na full a stale su mi siroke..saty mam uz 2 mesiace doma a rapidne som ani neviem ako schudla :-| ak by sa nasla nejaka kočka ktora mi poradi ako ichh zuzit-susedka je krajcirka, ale nevie ako by ich, rsp.si netrufa popripade ak nejaka z okolia DK, ktora by mi ich zuzila??
Odpovedať
@peonia no bohužial to nejde bez toho aby to nebolo vidno, je mi ľúto
Odpovedať
@petrana01 @peonia preco by to neslo???? mne sa stalo presne toto iste....kedze som mala zakazkove saty, bohuzila za dobu za ktoru mi ich urobili som hodne schudla - zhruba cislo a pol...saty maju neskutocne tvrdy korzet....krajcirka mi ich zuzila a absolutne to na nic nie je vidiet...a to sa chuda namahala hodne aj s cipkou....bohuzial v DK neviem, tu v Ba som pocula ze je jedna sikovna pani, ktora zuzovala aj korzety....urcite sa toho neboj, len hladaj skusenu krajcirku, ktora ti to bude vediet spravit :)) vela stastia a hlavu hore :)
Odpovedať
@saintovci dakujem krasne za povzbudive slova, hned mi je lepsie!!! :-)
Odpovedať
@peonia ahoj a v svadobných salónoch si sa nebola spýtať? Vyjde to síce určite drahšie ale možno by ti to spravili
Odpovedať
vieme ich upraviť:-)
Odpovedať
@aaamalkaaa noo my mame u nas v Dk len jeden salon-Jadei a ten je neskutocne predrazeny
Odpovedať
@salonlilihurbanovo dakujem velmi pekne za ponuku, ale uz som sa viac menej dohodla s jednou pani ktora sije svadobne saty ze mi ich upravi...uuuuf :-)
Odpovedať
@peonia ja viem bola som v ňom a predražený je poriadne to mas pravdu ale aspoň maju pekne saty a "značkové" ja som chodila aj po No po salónoch (sú tam 3) a ceny boli tak max o 100€ nižšie a to bola "Čína" takze u nas na Orave nájsť saty za rozumnú cenu tazke.... Ale je dobre ze si to zúženie už dojednala, hlavne nech to dobre dopadne a nech si na svoj den D spokojná a stastna😀
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj, mozem sa spytat neviest, co maju skusenost s uzovanim korzetovych siat, ze ako dlho to krajcirke trvalo spravit? Lebo ja byvam v zahranici a na Slovensko sa vratim len 2 tyzdne pred svadbou, ze ci by mi to teoreticky vedela krajcirka spravit do svadby, alebo ci mam radsej hladat drahu krajcirku tu, kde byvam? (japonsko) Ceny v Japonsku su nehorazne, takze ak by som si tu nechala zuzit saty, stalo by to asi viac ako samotne saty.
Odpovedať
@momosaku takato uprava nieje ani u nas moc lacna ,zalezi aj aky je korzet ci cipkovy ,koralikovy ...atd Stihnut sa to urcite da( do dvoch tyzdnov) bez problemu si myslim
Odpovedať
Profilova fotka
@momosaku mne zuzovali korzetove šaty tiež a pani krajcirka bola taká zlatá že to stihla za 3 dni bola to makacka nakoľko mi ich ešte aj skracovala ( 5 vrstiev tylu) a korzet bol dosť zložitý (vykladany swarovskeho krystalikmi a perlickami a bars čím) bola som maximalne spokojná a stálo ma to smiešnych 30 eur. Ak máš na slovensku rodinu alebo kamosky byt tebou poprosim ich, aby ti nejakú sikovnu krajcirku našli a zajednali ;-)
Odpovedať
Dobrý večer, tie šaty predaj a kúp si také čo ti budú dobré. Mám na predaj šaty korzetové, ve. 36-38, výška 170 cm,
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janulka999 aj @macka00 dakujem za odpoved. Moje su tiez vykladane goralkami a korzet je dost tvrdy so zipsom, ale nevadilo by mi, keby ho zmenila na snurovaci. Tak to je super, ze to stihla za 3 dni. Mozem sa spytat, ze z kade si? teda kte ti to robila? lebo ja budem v bratislave. skusim sa spytat kamosiek. a este mi napadlo, ze ja mam vlastne rodinu v narodnom divadle, tak by som mozno mohla poprosit kostimarku, ci by mi to neurobila po znamosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?