Ako to je na Ukrajine so šatami?

Prosím vás, viete mi poradiť tie nevestičky, ktoré už na ukrajine boli...ja mám skoro u všetkých šiat problém s dĺžkou, lebo som nízka...tak sa chcem opýtať, ako to je, keď sa vám tam nejaké šaty páčia, ale sú vám dlhé...treba tam prísť ešte raz, keď vám ich upravia, alebo si ich dať na SR skrátiť? Lebo to robiť nechcem (hľadať ešte, kto mi ich tu skráti a mať s tým ešte starosti) a ak sa mám tam vracať ešte raz, tak sa mi to neoplatí, lebo to mám dosť ďaleko...ale chcela by som si ísť tam kúpiť, keď tak chválite, že si tam každá vyberie, len sa bojím tej dĺžky...za jeden deň to asi neurobia, že? :-|
Odpovedať
@dzuli26 https://www.facebook.com/oksana.kanal... napis jej a uvidis,,,ma salon v Slemenciach a Uzhorode
Odpovedať
@malamargotka a bude mi po slovensky rozumieť?
Odpovedať
@dzuli26 to neviem, ked tak hod to do prekladaca :) ...aaale urcite ti niekto poradi,,,ja som iba pozerala vcera jej stranku na FB tak mi to napadlo
Odpovedať
ďakujem...ale nevie mi poradiť aj niekto, kto tam už bol?
Odpovedať
nikto mi nevie poradiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 ja som niekde čítala že vraj ti ich vedia na mieste na počkanie upravit ale či naozaj neviem, ja idem koncom februara tak uvidim :) ale myslim že neni problém ich aj tu u krajčirky skrátiť, len si musiš vybrať také s ktorými nebude problém pri skratení :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež sa tam ešte len chystám, takže ti neviem povedať, ale ohľadom toho kontaktovania Oksany - kľudne jej napíš po slovensky, mala by ti rozumieť - teda aspoň ja som jej tak písala a v pohode mi odpísala :-)
Odpovedať
@dzuli26 ja som tam bola....a boli aj taki,co povedali,ze mi to vedia do hodiny upravit, ale neviem presne kto...to bolo na trhu v uzhorode :) ale fakt skus napisat oksane,mne sa najviac u nej saty pacili....a spytaj sa,ci sa to da....:) bude ti rozumiet po slovensky...:)
Odpovedať
@lili205 a odpísala Ti po slovensky?
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 hej, po slovensky ... síce trochu lámanou slovenčinou, lebo predsa len náš jazyk neovláda na 100 %, ale v pohode sa dalo porozumieť :-)
Odpovedať
@lili205 ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mne tam saty sili na mieru podla vlastného návrhu a potom mi ich este za hodinku skrátili lebo boli dlhé ,takže som bola spokojná ..urcite ti to tam aj na pockanie skrátia ...:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte kocky, aj ja by som strasne chcela ist na Ukrajinu, ako je to tam s tymi nepokojami.. kazdy mi hovori, ze len vymyslam
Odpovedať
ja by som tam teraz veľmi nešla
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa zberám na Ukrajinu, ale tiež mám obavy pre tie nepokoje. Počula som, že novú ponuku šiat tam majú niekedy okolo jari, tak dúfam, že dovtedy tie nepokoje pominú.
Odpovedať
Profilova fotka
vobec to tam nieje take strasne ze by sa nedalo ist, vychodna ukrajina ma problemy a protesty, inde je to pokojne...
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa chystám 4.3. tak ma nestrašte :D neviete ako to je s novou kolekciou či to je pravda a kedy bude nova? predpokladam že určite až po tom čo tam ja pojdem, lebo ja mam vždy také štastie :(
Odpovedať
to by som aj ja chcela presnejšie vedieť, lebo ja som len počula, že nová kolekcia je okolo jari ale to je široký pojem. Tiež sa chcem spýtať, či sa na Ukrajine dajú kúpiť aj svadobné topánky, ale si ich mám kúpiť na SK a ísť s nimi skúšať šaty na UK?
Odpovedať
ahoj, neviete niekto poradit este najke salony , nejake adresy na ukrajine ? dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?