Ako ste chodili na wc v princeznovských šatách?

Ahojte kocky,co uz mate PO svadbe.Chcem sa Vas opytat,ked ste mali niektora z vas velke princeznovske saty ako ste to zvladli potom na WC ked prisiel cas na cikanie?Dalo sa to v tych satach nejak zvladnut =D ??Ake skusenosti s tym mate?
Odpovedať
@dzambica ja som nemala princeznovske saty, ale napriek tomu ze som pila celu noc, tak som prvy raz isla na WC ked mi hostia odchadzali, teda o stvrtej rano....sama nechapem.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzambica konkretne na taketo prilezitosti bude urcena jedna druzicka, ako drziak siat na wecku... :-D
Odpovedať
saty sa daju velmi dobre zdvohnut vdaka obruci na konci spodnicky...ja som mala pomerne male saty a zvladla som to sama...kamaratka mala princeznovske, pomahala som ju obliekat a potom si spomenula, ze sa nevyci... :-) tak som sa s nou natlacila do panelakoveho WC aby som jej podrzala saty a ona nic...ze sa jej neda, ked nad nou stojim :-) tak ju to asi vyplasilo, ze uz jej az do polnoci, ked sa prezliekala, radsej nebolo treba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uplne v pohode, sama a bez problemov :)))) aj ked, je pravda, ze jedine stastie, ze som bola bez siloniek :))
Odpovedať
Ja som chodila sama, v pohode...
Odpovedať
Dakujeem vam za vsetky komentare.....
Odpovedať
Profilova fotka
mne pomohlo na wc nacuvat, lebo ak je male, tazko sa tam toci s kruhom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko :) no ti poviem,na wecku som bola rano,na obed a potom az okolo pol noci :) z toho soku,ze sa vydavam a jedno s druhym mi ani netrebalo,ale ked som sla na WC,prehla som sa dopredu a saty vzadu som si vyhodila na chrbat :-D :-D :-D a bolo :) hostia,co ma videli ako vychadzam z WC,tak sa smiali,ze ako som to zvladla :) ale islo to ok,vyskusaj si to doma :)
Odpovedať
@dzambica ja som napokon v poho zvladla i sama. silonky som mala samodrzky. No pre istotu som vzdy volala niekoho,aby bol poblizku.
Odpovedať
ja som mala vacsiu suknu a tuto cinnost som v pohode zvladla pocas svadby niekolkokrat sama... manzel bol sice poruke, keby bolo treba pomoct, no dalo sa to zvladnut. suknu vyhrnies hore a hotovo :-)
Odpovedať
moja s tym sa netrap , ja prehodila saty, druhy sa cudovali ako a sup na wc, pomohla som si sama, neboj vojdes aj vtrepes sa na wc nemas sa coho bat, zvladli sme to my zvladnes to aj ty
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?