Ako skoro pred svadbou si kupovať svadobné šaty?

Baby ja som si uz kupila saty a mam tak 9 mesiacov do svady. Teraz sa bojim ci som sa moc neunahlila (ci sa mi budu stale pacit a ci mi budu stale sediet, aj ked mi ich este pred svadbou budu upravovat). Kolko do predu si vyberate saty?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna ked ti padli do oka tak nic zle sa tym nestalo. Je lepšie mať par mesiacov pred ako potom hľadať a nenajsť tie vyvolene. A to už ty is musela posudiť aky maš metabolizmus či priberies alebo veľmi schudnes. Ono urcite sa vsetky šaty daju upraviť. Ja si chcem požičiať a uvidim kolko mesiacov mi budu vedieť do predu požičiať
Odpovedať
Profilova fotka
nestresuj, :-D, aj ja uz mam saty :-D
Odpovedať
Oni to boli totiz skoro prve saty co som si skusala, okrem toho som si skusala este dalsich asi stvoro siat ale tie sa mi uz tak nepacili. Kupila som ich za 400eur z vypredaja svadobneho salonu Nicol. Dufam ze som ich nejak nepreplatila lebo vlasne ani neviem ako sa pohybuju ceny :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja prídem na slovensko za pár týždnov, svadbu máme presne o rok a šaty si už dám rezervovať, trendy sa menia každú sezónu, takže tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kúpila saty ktore boli v skusani druhe v poradí - chvilu som mal obavy, ale potom ma tu posmelili. a je pravda, ze ak sme si saty kupili tak skoro, tak to bolo preto, lebo boli niecim vynimocne - a navyse neskor, ked ostatne nevesty budu stresovat, ze este nemaju saty, my budeme moct riesit ine veci :)
Odpovedať
ja mam uz tiez saty,so svadbou je tolko starosti a priprav a my uz mame jednu starost za sebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že to nie je skoro... tiež mám ešte 9 mesiacov do svadby a šaty som chcela kupovať už v júli. Ale potom som si to musela rozmyslieť kvôli financiám... no mám jedny vyhliadnuté, čo sa mi neskutočne páčia a keď pozerám na tie ostatné, tak som ešte krajšie nevidela. Fakt som sa do týchto zamilovala. Budem si ich dávať šiť, takže sa nič nestane, keď ešte počkám aspoň do januára - možno budú potom lacnejšie, keďže teraz sú z novej kolekcie. A tiež plánujem ešte trošku schudnúť, tak aby som ich nemusela veľmi upravovať. Ale keby som mala ideálnu postavu tak by som neváhala a už by som ich mala doma ;-)
Odpovedať
@ninka25 ja som mala šaty asi 2 mesiace pred svadbou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu v okt. 2010 a satky som kupila v nov.2009. nahanali sme ich od leta 2009 kedze vsade su pekne modely len 34-36-38 velk. a nam hrozila kupa novych.... neolutovala som to nikdy aj ked som potom videla aj ine. ale mala som z krku pre nas najdolezitejsiu vec svadby a mohla som sa venovat tym osatnym blbostia 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?