Ako skombinovať farby popolnočných šiat a topánok?

Ahojte, chcela by som zalozit tuto temu najma kvoli farebnym kombinaciam popolnocnych siat a topanok. :-) Ja mam smaragdovo zelene popolnocne saty a na stretku s fotografom som sa ho opytala, aku farbu topanok by som mala zvolit, pretoze som sa nevedela rozhodnut medzi zlatou a striebornou. Nasledne som zostala trochu sokovana, pretoze mi poradil cervenu farbu :-N Nahodou som v obchode natrafila na nadherne cervene sandalky, kupila ich a teraz sa z nich vytesujem, pretoze by som v zivote nepovedala ze v kombinacii so zelenymi satami budu vyzerat tak dobre.. Ako ste na tom vy? Zvolili ste farebnu klasiku (komplementarne farby) alebo ste sa rozhodli trochu zaexperimentovat s kontrastnymi farbami? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
petocka hladaam fotecku v albumiku a nic :-N ;-) rada by som kukla..obe farby suu pekne vyraznee..i ked priznavam, ze ja by som k smaragdovej volila striebornuu, aspon na svadbe..k letnym satkam si viem predstavit i tu cervenuuu aale na svadbe by som to zjemnila...i kvoli sperkom...lebo k cervenym botkaam co? cervene korale a naramok?
Odpovedať
este som ich neodfotila :-N asi cerveny naramok a cerveny kvet do vlasov..
Odpovedať
Profilova fotka
noo praave ;-) krasna combinatioon...ale pre mna skorej lem tak na veceru s milacikom :-N nefieem :-. i ked zavisi asi od typu svadby.. ;-)
Odpovedať
ja si moc na stereotypy nepotrpim :-) mam klasicke biele jemne svadobne svadobne saty takze po polnoci si mozem dovolit nieco "odvaznejsie" :-) a aj tak to vyzera skor elegantne ako vyrazne.. sandalky su z brusenej tmavocervenej koze.. s jasnou cervenou by som to uz neriskla..
Odpovedať
ja som sa odvazila maximalne na kombinaciu cervenych siat s hnedymi topankami, hnedou kabelkou a hnedastou bizuteriou.. pacia sa mi ale taketo divoke kombinacie:-)))
Odpovedať
ja by som si k cervenym satam asi dala zlate sandalky.. ale mne sa cervena farba (okrem vinovych odtienov) k farbe pokozky velmi nehodi, takze nehrozi :-( skoda
Odpovedať
Profilova fotka
petocka hlavne aby sa to tebe lubilo ak kuknes do temy ake botky k zltym satam..tak tam prave anax narucala rozne odkazy..kde k zltyym je i ina ako zlataa... ;-) ja nehovorim, ze je to pravidlo, ci ze to tak ma byt... ja hovorim, ze mna by to takto napadlo ;-) smaragdova a doplnky automatikush mi nabehli striebornee i ked zas smaragdovaa by na mne zas bola fest divna :-N =-) :-. taakze toto nie je pre mna reaalne voobec zuzi zdravim ;-)
Odpovedať
ja napriklad popolnoci planujem biely kostym a poden nejaky vyrazny top a k tomu v rovnakej farbe topanky ale zas biela je taka farba ze tam sa da vsetko:-) ati ;-)
Odpovedať
pobrowsovala som trochu po nete a nas fotograf mal naozaj pravdu.. kontrastnou farbou k zelenej je cervena. Na jednej zo stranok su vsak tieto odporucania: 1. kontrastne farby (cervena a zelena) pritahuju pozornost na ich nositela a nemali by si ich zvolit ludia, ktori chcu zostat sucastou davu, 2. aj ked sa farebnej kombinacii kontrastnych farieb neda upriet, ze kazdeho zaujmu, po case mozu zacat posobit na oci "bolavo", 3. outfity vytvorene z monochromatickych, komplementarnych a kontrastnych farieb su vzdy "in" :-D anax tvoja kombinacia ja v pohode, nakolko to bude skor farebna kombinacia ton v tone, nie?
Odpovedať
ton v tone bude ak sa podari, top a topanky, ak sanepodari topanky budu biele:-)) ale inak obcas chodim aj ja kanarik oblecena:-) a mam jedny topanky cervene a tie velmo rada obuvam k roznym farbam:-)))
Odpovedať
ja som vzdy strastne chcela nejake cervene topanky, ale nakolko som kancelarska kryska, tak sa zmozem akurat na cierne alebo "inak tmave" lodicky :-)
Odpovedať
no ja som tiez kancelarska krysa, a co nejako mi to nevadi sak idem do prace a z prace:-) v robote si aj tak prezuvam pohodlne slapky:-)))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak to maas peti rozhodnute..este ze mal fotograf radu, co? ;-) oni maju ine oko, vedia co bude supernee na fotkaach ;-) x-)
Odpovedať
no boli zlati (on + jeho manzelka), mali sme predsvadobne fotenie a naaaaaadhera.. taka som spokojna :-D a jasne, oni to uz obaja maju v oku a maju aj iny zmysel pre farby a ich kombinacie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?