Ako prebieha skúška svadobných šiat?

chcela by som sa spytat ako prebieha skuska svadobnych siat v salonoch (ako dlho mozem skusat, kolko siat mozem vyskusat, ci sa plati za skusku siat ...)
Odpovedať
Profilova fotka
Vsade to je inak. Myslim, ze si davaju na nevestu tak 1-2 hodiny. Take troje-stvore saty urcite stihnes vyskusat:) A neplati sa. Ale je urcite dobre sa objednat.
Odpovedať
objednaj sa dopredu, najlepsie v strede tyzdna a mimo hlavnu svadobnu sezonu, aby mali vsetky saty k dispozicii....skus si pozriet predtym ponuku salonu na nete, aby si mala zhruba nejaku predstavu o tom, co sa ti paci....na zaciatku maju salony rozny pristup....v jednom ma pani nechala chodit pomedzi figuriny a pozerat si saty na vesiakoch, inde mi dala katalog, kde mala napisane u siat aj farbu a velkost a ja som si nejake vybrala....potom som skusala, mala som v kazdom na sebe aspon 5 siat behom hodiny....nechala som si doporucit aj nieco od majiteliek, aj ked sa mi najprv nepacili....nechaj sa do siat poriadne obliect a dosnurovat, nespoliehat sa na vety typu: toto sa zuzi, viac zatiahne, tu bude spodnicka, atd. dolezite je vziat si fotak, poradkynu, trpezlivost a dobru naladu :-) a este vediet termin svadby, aby vedeli, co je uz na tvoj termin obsadene... ja by som este doporucila hned v prvom salone skusat hocico (farbu, strihy-napr. ja som hned zavrhla inu ako normalnu bielu, nevyzerala som v nich dobre), aby si sa uz potom nezdrziavala nevhodnymi satami inde... uzi si to, z priprav bolo toto najlepsie :-)
Odpovedať
dakujem velmi pekne :) ....zda sa mi malo vyskusat 5 siat, co keby som chcela vskusat viac ? nemam ani sajnu ake chcem saty a ake mi pristanu tak som chcela skusat a skusat a skusat :D
Odpovedať
@daniyela to ta az tak bavit nebude :-) .... a hlavne rychlo zistis, co ti pristane a co nie...a ze viac ako 5 typov siat nase salony aj tak neponukaju....ale schvalne som to spocitala-ja som bola v 4 salonoch a mala som na sebe asi 20 siat....co je celkom slusne cislo :-) ale tomu, co sa pytas: ty si zakaznicka, dobra obsluha ta necha skusat tolko, kolko chces....este som sa nestretla so ziadnym limitom na pocet skusanych siat
Odpovedať
a este som sa chcela spytat mam tam ist asi nenamalovana aby som neuspinila saty, ci :D
Odpovedať
toto som vobec neriesila :-) ale licim sa jemne, takze ma nikto neupozornil....a nic som neuspinila
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?