Ako poslať poštou svadobné šaty?

Profilova fotka
Ahojte, nemáte náhodou niektorá skúsenosť s posielaním svadobných šiat poštou? ako by som ich mala zabaliť aby prišli v poriadku? a aké je približne poštovné :-) aj keď kupcu na svoje šaty zatiaľ ešte nemám, rada by som to vedela dopredu, aby som sa vedela zariadiť. ďakujem za akékoľvek postrehy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska mne co nedavno prisli saty postou tak baba ich dala do sacku a do krabice sice neviem ako ich vtrepala do takej malej ale jednoznacne v krabici :)
Odpovedať
@9majusska davaj pozor na kupujucich aby si balik neposielala zbytocne...
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka333 no to je jasné, ja jedine na dobierku a určite nie do zahraničia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 ďakujem za tip ;-)
Odpovedať
no aj na dobierku davaj bacha ja som uz tak posielala nieco a clovek si to neprevzala a zaplatila som vela za balik a este aj zato ze to slo naspat .... takze ja preferujem len osobny odber... lebo ked mas na jednej veci prerobit 10 eur je myslim dost a svadobne saty budu asi aj viac... kedze su tazsie
Odpovedať
@9majusska ja ked som posielala saty, sice nie svadobne, ale plesove, zabalila som ich najskor do tej presvitnej folie a olepila paskou, potom dala este do jednej velkej tasky a do krabice. ja osobne by som na dobierku neposielala, len ako poisteny balik. pri 500 € ma kupujuca balik na druhy den a postovne je okolo 4€. cize keby sa cokolvek stalo, dostane od posty 500€. kamoske sa takto raz stratil balik s oblecenim a dostala normalne od posty 250€, cize este zarobila:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 a koľko stojí to poistenie balíka? :-)
Odpovedať
@9majusska pozri si to na posta.sk - je tam kompletny cennik. ja ked som posielala poisteny balik do 250€ postovne bolo tusim okolo 3€, presne uz naozaj si nepamatam. je to na stranke posty.
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 ďakujem ti veľmi pekne ;-)
Odpovedať
@9majusska nemas za co ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Vie mi niekto poradiť ak potrebujem šaty poslať do zahraničia aky je postup
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?