Ako nakupovať cez tidebuy?

Profilova fotka
:-N :-N Ahojte neviete mi niekto poradit ohladom nakupovania na tejto stranke???nemam ani paypal...da sa nap.na satach nieco zmenit(namiesto gombikov mat snurovacku??atd..)dakujeeeeeeeeem :-D :-D :-D :-D
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/m... kukni tuto temu ..je tam viac dievcat co ma s tidebuy saty ..ja mam tiez saty s tidebuy ,da sa platit normalne kartou,tiez nemam paypal..
@12etuska minule som citala zahranicne recenzie na tidebuy...a neboli vobec pozitívne.Skus si nieco checknut. ;-)
Profilova fotka
@kamila.k. dakujem pekne pozriem si to ;-)
...tiež by som chcela saty z tej stranky,,,,,no vraj to ide cez colnicu,,,,tam sa kolko plati,,neviete???.....a ako ste sa merali dievcata???
@hokejka111 Ahoj, na colnici sa plati ak mas balik do 150 eur tak iba DPH, co je 20% z ceny siat a ak mas nad150 tak sa plati aj clo,ale to neviem, kolko je.
@sisanevesticka ,,:),,a ty si mala z tej stranky saty???.....colnic,a,,,,mas na mysli najblizsi colny urad???ci ako???...nemam skusenosti so zahranicnym nakupovanim,,,,,:((...
@hokejka111 ano, pred tyzdnom som si ich prevzala na colnej sprave na letisku v kosiciach. normalne som si vybrala saty na ich stranke, potom som zaplatila kartou - ako ked kupujes cokolvek na nete. Oni mi vzapati napisali mail, ze moju objednavku a aj platbu eviduju a zacinaju pracovat na satach. Asi o mesiac mi napisali, ze saty boli vyexpedovane a kedze posielali cez TNT, celu cestu mojich siat som mala moznost sledovat na nete. No a po tyzdni mi volala pracovnicka TNT z Blavy, ze treba ist na colnu spravu na letisko zaplatit dph a clo, ja som mala platit len dph, kedze moje saty nestali viac ako 150. Potom som teda sla na letisko a tam uz colnici vedeli, co maju robit a kedze na letisku je aj sklad TNT, rovno v ten den som si doniesla saty. Kazdopadne, nemaj strach, aj ja som teraz prvykrat objednavala zo zahranicia a da sa to v pohode zvladnut ;-)
...super,,,dakujem ti za vycerpavajucu a polopatisticku :-) odpoved:).....som od pp myslis, ze mi poslu saty do popradu na letisko???....a co sa tyka velkosti sedia ti???merala ta krajcirka, alebo sama,,,,,,dakujem:)
...baby len este jedna otazocka,,,,,,ta colnica????hadam mi to pride na adresu??ci,,,letisko, colnica v pp????vdaka,,,
@hokejka111 mne prisli saty do BA ,s tadial volali kolko treba zaplatit (colny poplatok a dph),peniaze sme poslali na ucet ..na colnici saty drzali este tyzden..potom mi ich normalne poslali domov do ZV ,ja som nikde nechodila..
tak to je super dakujem,,,,,,a mala si mala s tidebuy???....ja som pozerala tbdess???? myslim, ze to je rovnako,,,a co saty???su ok???sedeli ti????...ja ak by som objednavala tak by som si davala svoje miery,,,,,hore som uzka a mam boky,,,,,,takze to by bolo naj,,,mozem vidiet foto??,dakujem lucik::)))
@hokejka111 ja mam s tidebuy..som velmi spokojna aj mi sedia super..objednavala som podla velkosti aku nosim..ku kazdej velkosti su tam rozmery ..fotky mam v albume :)
Článok sa načítava...
vdaka,,pozrela som,,,uzasne:))...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?