Ako dlho pred svadbou treba vyskúšať a rezervovať šaty?

Profilova fotka
cca pol roka? či viac?
Odpovedať
nestraš že viac :D To v tom prípade som v keli :))))
Odpovedať
ja som mala 8 mesiacov vopred, a 2 týždne pred svadbou, keď som si ich bola ešte raz pozrieť, tak sa mi už nepozdávali (už boli dosť "znosené", špinavšie) tak som si hľadala nové.. a našla som ešte krajšie, než som mala vopred zarezervované... veľa šťastia! takže stačia aj 2 TÝŽDNE :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som saty vyberala 4mes pred svadbou :-) lebo sme sa rozhodli tak v marci ze sa vezmeme a 25.6,2011 tak aj na pripravu som mala 4 mes.....a pohodicka vsetko som stihla v predstihu :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm... to bude aj moja dilema :)
Odpovedať
no mne minule majitelka jedneho salona povedala ze ma nevestu ktora ma od minuleho roka rezervovane saty na r 2012, konkretne na november:) to uz extrem je..myslim ze tak pol roka dopredu je optimalne.
Odpovedať
Ja som si šaty vyberala tak 5 mesiacov pred svadbou aj ked som svadbu chystala takmer rok. Podľa mňa tie 4 - 5 mesiace v pohode stačia, :-)
Odpovedať
môže byť aj menej, aspoň nebudeš vymyšlať či si dobre vybrala :-)
Odpovedať
baby nestresujte...ja som začala riešiť šaty 4mesiace pred svadbou...pobehala som zopár salónov...a poviem vám...čím viac šiat som videla...tým väčšiu dilemu som mala...ale odporúčam vám vziať so sebou kamošku alebo niekoho...kto vás nafotí v každých šatách, ktoré si vyskúšate...a doma sa na to pozriete...v pokoji...Dôležitý je pocit...ako sa v daných šatách budete cítiť...moje "vysnívané" šaty bola úplná katastrofa...vedela som len ,že chcem šaty s vlečkou...a keď som si obliekla "tieto" a videla sa v zrkadle cítila som sa ako nevesta.../a to som pre nimi vyskúšala takých 10 šiat/...boli to prvé šaty v ktorých som mala tento výnimočný pocit...a tak som už ďalej ani neskúšala...a dobre som urobila...a ešte malá rada...myslím,že v salónoch vám s radosťou povedia, že majú nevesty, ktoré majú šaty zajednané už 6-7 mesiacov vopred...len preto aby zvýšili hodnotu svojho salónu...ale vo fakt dobrom svadobnom salóne by nemal byť problém nájsť "tie vaše vysnené" šaty aj dva dni pred svadbou...Tak si užívajte toto krásne predsvadobné obdobie... :o)
Odpovedať
Profilova fotka
vzhladom k tomu, ze sa mi kazdy den pacia ine, tak sa obavam, ze ich nebudem mat ani 2 mesiace pred svadbou :-D
Odpovedať
podla toho ake saty, nejake zozenies urcite aj par dni pred svadbou :) ale vysnivane by som urcite riesila polroka aj viac vopred ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
4 mesiace, bolo to akurat, teda pre mna urcite :-)
Odpovedať
to je individualne. zavisi to od toho ake saty chces. ak niektore z nejakeho vychyteneho salonu, tak dobre je niekolko mesiacov pred svadbou. ak je ti to jedno, tak staci aj dva tyzdne pred. ak mas problematicku postavu, tak opat treba si na to nechat dlhsi cas. a zavisi aj kedy mas svadbu. ak v case po juni, tak dovtedy pridu do salonov nove kolekcie (chodia cca v aprili/maji), takze niekedy sa oplati aj trosku risknut a nechat vyber na neskor, aby si mala nove modely ktore este nie su znicene opakovanym nosenim a hlavne nesetrnym cistenim.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som si saty vybrala viac ako pol roka vopred...a dobre som spravila, ale vacsina salonov ponuka aj moznost, ze ak uz mas rezervovane nejake saty a pride im nova kolekcia potom, mozes si ich vymenit, ak sa ti budu pacit ine. Ale ako tu uz bolo pisane, je pravda, ze saty na obrazku a na modelke v katalogu vyzeraju uuuuplne inac ako v skutocnosti na tebe, mne, inej neveste. Ja som si vybrala uplne ine saty ake som povodne chcela, lebo tie co na obrazku vyzerali super, boli zle na mne, alebo saty boli sice krasne, uzasne, ale ja som v nich uplne zanikla ....je to o pocite. Ale odporucam skusat max. 5-7siat...potom je z toho uz chaos, a treba fotit a pozriet sa na to doma.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si bola vyskusat saty asi 7 mesiacov pred svadbou. Ja som mala presnu predstavu o satach, takze som isla na istotu a ine som si ani neskusala. Kedze boli len v Bratislave, tak som isla radsej predstihom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu v aprili no saty som zatial neriesila myslim ze januar februar su idealne ...... dovod je jednoduchy ....ked som rozmyslala pred rokom aj pol o svadbe tak sa mi zapacili saty, ktore predavala kamaratka co rusila salon bola som nimi uplne unesena ....problem vsak nastal ked som sa na ne pozerala castejsie zrazu mi prisli vsedne a prisla som na to ze sa mi vlastne nepacia .... je pravda ze ked som si bola vyberat vyzdobu vyskusala som asi troje siat (tiez v salone u kamosky) ale zatial to neriesim pockam a dva mesiace pred svadbou mi stacia ....verim ze ak nejake maju byt moje tak urcite budu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, čím dlhšie ich budeš mať, tým dlhšie ich budeš prezerať a stanú sa dve veci. Buď ich si úplne obkukáš a vo svadobný deň už nebudú pre teba ničím zvláštne a jedinečné. S tým súvisí vec druhá. Šaty po pol roku budeš mať obkukané a mesiac pred svadbou začneš stresovať, že chceš iné, lebo sa ti nezdajú dosť dobré, originálne. Ja som sa vydávala v auguste, šaty som si navrhovala sama a dala šiť v máji. V júni boli hotové. Ako prišli domov, som si ich iba jediný raz vyskúšala, zavrela do vaku a skrine a vytiahla týždeň pred svadbou. A ten pocit originality a jedinečnosti, ktorý som vo svadobný deň mala , by som priala každej nevestičke.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja uz mam teraz saty 7 mesiacov pred svadbou,ale su uschovane v skrini a vo vaku na saty a urcite si ich vyberiem az tyzden pred svadbou :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?