Ako dlho pred svadbou si musím zajednať šaty?

ahojte chcem sa opýtať ako to prebieha pri požičiavaní šiat, ako skoro pred svadbou ich treba požičať? a ako to prebieha s paltením platí sa hneď plná suma, alebo až po požičaní?...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som platila 100eur zalohu a zvysok doplatim, ked si ich budem brat. A ako skoro? To je asi jedno, treba ratat s casom na ich upravu. A samozrejme, cim neskor prides, tym moze byt mensi vyber na Vas termin a tie, co sa Ti budu pacit, moze mat uz zajednane ina nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
@mjam ahojky..ja mam svadbu buduci rok v aprili a saty uz mam mesiac vybrate..A som rada, ze tak skoro, lebo mi ich budu trisku prerabat a aj prisivat vrch, lebo mam skoliozu chrbitce. Tiez ako pivonka87 som platila zalohu 100e a zvysok doplatim pri preberani.
Odpovedať
Profilova fotka
@mjam mne povedali ze ak chcem novu kolekciu tak mam prist v januari :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame svadbu v aprili a tiez ich uz mam asi mesiac. Ale pani povedala, ze mozem menit, kolko budem chciet. Mne sa pacia este jedny, ale budu ich mat v salone az v januari, tak este tie pojdem skusit a potom sa rozhodnem. Vacsinou asi mavaju nevesty saty cca 6 mesiacov dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mjam my mae svadbu 8.6. saty mam uz zajednane od 5.10. z pozicovne stym ze uz mam vyplatenu zalohu......2 meiace pred si pridem saticky ozriet ci neisu velmi opotrebovane , ak nie beriem icj ...ak ano mozem si vybrat hociake ine.)
Odpovedať
Profilova fotka
@mjam a zalohu som paltila 150 e.
Odpovedať
fuha my máme svadbu v máji, šaty ešte nemám takže ako to tu čítam asi sa poponáhľam myslela som že to stáči tak 3 mesiace pred svadbou ďakuje za radu babule... :)
Odpovedať
Ja sa pripajam s trosku inou otazkou, kedze vobec neviem, ako to v salonoch chodi...ked si zajednam saty, kolko dni pred svadbou si ich mozem vziat a kedy ich musim vratit?ci to je na dohode?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?