Ako dlho pred svadbou si musím rezervovať šaty?

Profilova fotka
Ahojte baby.Viete mi prosim Vas poradit,kedy,resp. kolko meisacov pred svadbou si mam zajednat svadobne saty?? Za odpovede velke dik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Šaty si možeš rezervovat 12-6 mesiacov pre svadbou,samozrejme aj neskôr,ale to už nemusia mat presne tie čo sa ti páčia ,pretože ti to vyfúkne nevesta ktorá si to zarezervovala skôr než ty:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som mala svadbu v aprili a saty som si bola vyberat v januari nic sme neriesili moc dopredu lebo sme este ani sami nevedeli ako to vsetko vlastne bude.
Odpovedať
Profilova fotka
no ved prave,ani ja moc nemam este predstavu..a kazdy ma len nahana,aby som si uz saty zajednavala a to svadbu chceme mat az bud. rok v maji :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@majka2503 ahoj ja mam tiez v maji buduci rok a idem saty vyberat v koncom septembra, alebo zaciatkom oktobra, aby bolo z coho vyberat. vyhodou je ze mas na vsetko cas a ze mozes naozaj vyberat z velkeho poctu neobsadenych sluzieb
Odpovedať
Profilova fotka
z mojej osobnej skusenosti, viac ako 3 mesiace pred svadbou by som si saty nerezervovala, ja som si bola prvykrat skusat v maji a svadbu mame v septembri, dokonca som si aj vybrala, lenze som potom nasla krajsie o mesiac na to. je pravda ze ak mas vysnivane saty a chces len tie, tak si ich rezervuj skor, ale pokial ides len skusat a sama nevies aky styl sa ti este bude na tebe samej pacit, tak urcite by som si nerezervovala 6 mesiacov pred.....ja som zohnala 3 mesiace pred a dokonca predkolekciu 2013, takze niet sa coho bat....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si rezervovala tento mesiac, svadbu máme v októbri...
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa vydavam v aprily, saty som nechcela zhanat do zaciatku roka... ale... nasla som saty podla predstav... skvela cena a odkupujem... povodne som si vravela, ze este daco schudnem, a potom pojdem skusat nejake.... a realita je taka,nechtiac nasla, vyskusala, 4 kg zhodila a v septembri kupujem kila este musia ist dole... ale chcem ich, to je najlepsia motivacia... 200 dni pred svadbou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka2503 žiadny stres. Ja sa vydávam v septembri a šaty som vyberala pred necelými troma mesiacmi...dokonca som kúpila
Odpovedať
@majka2503 ahoj my mame svadbu v apríli, ale kedze chcem mat o par kil (dosť :-D :-D :-D )menej tak pojdem az niekedy v novembri pozerat, teda vyhliadnut si co mi pristane a potom si dám asi v januári ušiť, alebo zarezervovať v salóne. skús si obehať aj teraz aspoň uvidíš aké ti sadnú, veď skúšať môžeš aj teraz 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?