Ako dlho pred svadbou riešiť šaty a skúšku vizáže?

Ahojte žienky...kedy treba isť vyberať šaty a nahlasiť si skúšku učesu a make-upu?Aby sa všetko stihalo.Koľko týždňov (mesiacov) pred svadbou?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.. :) tak my budeme mať svadbu 16. 9. 2017 a šaty som si zajednala koncom oktobra. v novembri som si zajednala aj kaderníčku a vizážistku. na skúšku makeupu pôjdem asi týždeň pred svadbou, nežijem na Slovensku, tak to budem musieť stihnúť, keď prídem pred svadbou domov. skúšku účesu mám dohodnutú už na február, keď budem na dovolenke na Svk a pôjdem ku kaderníčke. :) myslím, že čím skôr všetko zajednáš, tým lepšie, aby si potom nebola sklamaná, keby náhodou šaty, ktoré sa ti páčia už boli zajednané a taktiež aj kaderníčka s vizážistkou..
Odpovedať
kaderníčku a kozmetičku si nájdi čo najskôr...ja som začala hľadať asi 2 -3 mesiace dopredu a mala som veľký problém niekoho voľného nájsť, a to BB nie je malé mesto...na skúšku sa už dohodnete tesne pred, 2 týždne isto stačí (ja som aj tak všetko na poslednú chvíľu zmenila).....so šatami ti ale radím počkať, vyberaj aj rok dopredu, ale zálohu plať až keď si budeš na 100% istá...ja som mala 5 mesiacov pred svadbou pocit, že už nutne musím zajednať šaty a nakoniec mesiac pred som menila salón aj šaty a záloha prepadla...na jar a jeseň chodia nové kolekcie, oplatí sa na ne počkať...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my máme svadbu 5.8.2017 a kaderníčku a kozmetičku som si zajednávala už pred 3 mesiacmi a šaty som si kúpila teraz :) ale keď som bola pozerať v salónoch, tak na budúci rok už mali veľa ponahlasované šaty :)
Odpovedať
Dakujem za rady...svadbu mame 3.6...kadernicku s kozmetickou mam zajednane na svadbu,skusku este doriesime ...len som chcela vediet ci je lepsie skor si vsetko vybavit alebo pockat a vybavovat par tyzdnov pred svadbou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?