Ako dho pred svadbou ste mali zaistené šaty v salóne?

Ako dho pred svadbou ste už mali zaistené šaty v salóne?
Odpovedať
Profilova fotka
ideálne tak 3-4 mesiace pred svadbou
Odpovedať
ja pol roka :) ale to som isla, ze len tak si vyskusam... a hned tie prve mi tak sadli, ze som si ich objednala :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja dom si zajednala teraz v januari a svadba bude v auguste,,,a to mi pani v salone povedala ze najvyssi cas :-D som normalne nechapala, sak dovtedy este mozem pribrat, schudnut...ale ze niektore saty maju uz rok rezervovane :-D to mi uz pride take divnee
Odpovedať
Profilova fotka
@monicatko keby som si mala rok dopredu rezervovat saty, tak kym by som sa dopracovala k tej svadbe, tak uz by sa mi davno nepacili :-D :-D :-D si pamatam este zo stuzkovej, ze ked som si pol roka dopredu vybrala jedny saty, tak som ich tam chodila okukavat a nakoniec som ich menila este 2x :-D
Odpovedať
@luucaatkoo ja som mala necely pol rok pred svadbou...urcite by som to nenechavala na posledne 2-3 mesiace pred svadbou..treba ti pokupit doplny a plno inych veci k satam...takze si myslim ze od polroku kludne mozes obehavat salony...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu v auguste a satky som si zarezervovala vcera :) myslim ze to je tak primerane dlho, tych 7 mesiacov do svadby zbehne ani nebudem vediet ako, no a dovtedy mozem rozmyslat nad doplnkami :)
Odpovedať
@luucaatkoo Ahoj ja mám v septembry a ešte som nebola si skúšať šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
keď ti v salóne povedia, že najvyšší čas rezervovať si šaty, keď máš 8 mesiacov do svadby, chcú si len nahnať zákazníčky. Dovtedy tie šaty môžu byť 10 krát požičané a už nemusia vyzerať tak, ako keď si si ich skúšala.
Odpovedať
Profilova fotka
Keď si chcete požičať šaty, tak nikdy nebudú ako nové. Ja mám svadbu v septembri a už mám rezervované. No ešte si ich stále môžem aj vymeniť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si rezervovala necelých 5 mesiacov pred svadbou, ale majiteľka v salóne mi povedala, že keď príde v marci nová kolekcia a nejaké šaty by sa mi tam veľmi zapáčili, dalo by sa to ešte vymeniť.
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo .... ked sa ti bude snivat ze nemas saty .... by si sa mala zobrat a ist do salanu :) aspon tak to bolo u mna :-D ale ked som hladala ze kde a ktore tam mi vsetci vraveli najneskor 4 mesiace
Odpovedať
a aký salón mi doporučujete?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@luucaatkoo ja nedam dopustit na salon diamond v nitre. a co viem do kamosiek, tak v bratislave je dobry este salon El. A v Trnave moc salony nepoznam, v kazdom pripade drzim palce, nech si vyberies tie prave satky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo ahoj, ja mám svadbu v septembri a ešte som nebola pozerať šaty, až vo februári asi pôjdem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola skúšať šaty v piatok, v Trnave, ak možem poradiť na Haulikovej je svadobny salon Kara, je tam velmi mila pani, pomože, poradí atd. len viem že sa od marca sťahujú na Kollárovu. A ešte salon Nova Rosa, tam majú pekné šaty. A ostatné salony v Trnave podla mna nič moc. tak vela šťastia nevesty :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ja mám svadbu v októbri, skúšať prvýkrát som bola minulý týždeň vo štvrtok...bola som v Modranke, v Trnave (Kara a Nova Rosa)..v Modranke ani obraz ani zvuk predavačka, nevšímala si nás, ani neodzdravila - tak sme išli preč - šaty sa nám tam nepáčili... a v salóne Kara som sa zamilovala hneď do prvých, dokonca predavačka mi vravela, (aj v tom Nova Rosa tiež), že som prišla skoro, keď až v októbri sa vydávam..že mám prísť až o mesiac, dva...že teraz cez svadobnú májovú sezónu ich je veľa vonku požičaných...ako sa poznám, už inam nepôjdem, keď sa mi páčili tie prvé :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?