Aké šaty vybrať pre nízku nevestu?

Ahojte chcem sa spýtať ak ste tiež z kategórie dobrého veľa nebýva a zlého stačí aké ste mali šaty? Mám 153 cm vôbec netuším aký strih by sa mi hodil
Odpovedať
Profilova fotka
@gogo17 pekný deň 😊 A čo napr. krátke svadobné šaty? Zastavte sa u nás v Bratislave nejaké modely vyskúšať. Môžete to napr. doplniť aj farebnou spodnicou. Mali sme veľa neviest z tejto kategórie 👌Ušijeme Vám ich na mieru presne na Vašu postavu 😊.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja mam sice 162cm ale ked som si skusala so sirokou suknou vyzerala som smiesne ako krtko vytrcjuci z krtinca :D. tak som vzala uzke saty ood kolien sa mierne rozsurujuce a na tom som mala pripnutu vlecku len v kostole. siroke opticky skracuju takze nizka nevesta podla vyzera v nich este nizsie. skus daky uzky strih.
Odpovedať
Profilova fotka
@gogo17 najlepsie bude ked sa pojdes popozerat do svadobnych salonov a poskusas si. tazko takto povedat, aky typ siat si sekne.
Odpovedať
treba skusat, ja som si myslela že v A strihu budem hrozná a v uzkom to bude top...a bolo to presne naopak..skusat skusat a skusat. odvtedy už sa neriadim žiadnymi obrazkami ani predstavami ani odporučaniami.
Odpovedať
Asi by som sla tiez s takouto vyskou do A-cka s jednoduchym vrskom aby ta to trocha predlzilo. aj si sa bola uz niekde pozerat alebo mas nejake, ktore by si chcela?
Odpovedať
Nebola som ani pozerať a samozrejme od malička túžim po krásnych princeznovskych ale som zmierená so všetkým :) nechce sa mi do toho skúšania vôbec :(
Odpovedať
Profilova fotka
Chodte, skuste a vezmite take co Vas oslovia. Rodina Vas pozna, a v svadobnych satach budete uplne ina ako v ktorykolvek iny den v comkolvek inom. Ono este zavisi ze aky je zenich (aspon trosku), aj to totiz doplni obraz, kedze obvykle budete spolu. Jedinecnost svadobneho dna je hlavne v tom ako ziari manzelsky par, takze dajte na svoje pocity.
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.dressafford.com/wedding-d... inspirujte sa, no realne je dobre sa v satoch vidiet.
Odpovedať
jooj niektore su veru krasne asi by som si len jedny ani nevedela vybrat. tolko stylov, clovek by ani nepovedal, ze su vsetky urcene pre nizke nevesticky
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?