Aké šaty sa hodia pre nízke nevesty?

Profilova fotka
ja mam 153 cm a dufam ze na seba kupim šaty na ples ci stuzkovu som problem nikdy nemala tak dufam ze ani na svadbe to nebue problem. ak ste tu take tak co mylsite ake šat y sa nam najlepšie hodia ?
Odpovedať
1
2
ja meriam rovnako ako ty :) a v salone mi povedali, že si nemám pozerať šaty s vlečkou ;-(
Odpovedať
ahoj holky, ja sem trochu prerostla, mam 158, ale myslim ze to jeste jde:-) Vdana uz jsem a problem s satama sem taky hodne resial. Pokud jste male a stihle a drobne tak neni problem. Ani s vleckou. Vsechno to pusobi proste mensi, ale proporcne spravne. Co jsem urcite mit ale nemohla byly saty s dlouhym telem a pasem pod pasem. Takovy me rozpulily a moje nohy pak pusobily hrozne zkracene. Takze u me nejlip sedela sukne do acka a od pasu. I princeznovsky saty sou super. Myslim ze na stihle holky by se hodil i takovy ten styl ala recka bohyne. Ja mam bohuzel na to moc velky zadek, takze ty jsem zavrhla... a @nikayla ja saty s vleckou mela a myslim ze v tom fakt nebyl problem. Mela sem i dlouhy zavoj a muj chlap byl nadseny. Je teda pravda ze jsem mela i 9 cm vysoke podpatky, ale stejne bych se toho nebala:-) hodne stesti a zabavy pri vybirani:-) uz se tesim na svatebni fotky:-)
Odpovedať
ja meriam 155 a budem mat siroke saty s vleckou a myslim,ze to vyzera v pohode, myslela som si,ze mi nebudu take sediet, ze budem vyzerat ako sud, ale myslim,ze to bude ok :) takze hlavne treba poskusat, kazdy ma inu predstavu..a nikedy je clovek prekvapeny z toho ako dobre sadnu ;-)
Odpovedať
to mi pripomina, jak velky je zenich kdyz vy jste male nevesty? muj ma rovnych 190:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla tak to už prečo mne sa praveže saty s vleckou pačia ak si zoberieme uprimneho cloveka vedla seba na skusanie a on nam to ohodnoti tak preco nie .
Odpovedať
Profilova fotka
@radka_j moj ma 170 ale neni to take zle pozri kludne moje fotky albume
Odpovedať
Profilova fotka
Mne osobne sa pačia take priceznovske
Odpovedať
@gaudi ja v tom tiež problém nevidím, preto som bola prekvapená tetou v salóne... aj tak na jej slová nedám a vyberiem si, aké ja chcem ;-)
Odpovedať
@gaudi môj má 187 cm :-) som mu po plecia :-D
Odpovedať
Toto som našla :-) Nízka postava: Ideálne sú splývavé šaty s padavou mierne rozšírenou sukňou, ktoré predĺžia siluetu. Pozor na príliš objemné sukne, pretože nositeľka by mohla vyzerať ako malé pivo. Rovnako ako príliš veľké detaily, napr. veľké mašle, volány a kvety by mohli pôsobiť komicky.
Odpovedať
Ktoré na nízku postavu? :) Z 200 ponúkaných mi zostali tieto 4 a fakt neviem ktoré... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla tak to sa mi paci
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikayla prve a posledne saty
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) ja meriam 150cm a tiez rozmyslam ake saty...ale urcite nie princeznovske a ani s vleckou...skor hladke splyvave...a postavu opticky predlzi aj vyces...
Odpovedať
Profilova fotka
1smolinka1 dobry nazor ale ja mam na to taky nazor ze take saty som mala na plese stale a preto chcem byt ina v svadobnych . moj nazor pre seba
Odpovedať
Ahoj dámy, ja mám 155 cm, (manzel 186 ;-) ) povodne som rozmyslala o jednoduchych satach a aj som mala nieake vytipovane no vyzerala som v nich ako morska panna :-) tak nakoniec vyhrali princeznovske a korzetove, ktore ma zostihlili a zozali maximalny uspech. Vlecku som mala vypnutu lebo by som sa na nej prizabila.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka @nikayla caute, ja mam 155 :( a preco ti povedali, ze si nemas pozerat saty s vleckou?? Ja som mala a v pohode :) Sice som mala topanky s 13,5 cm opatku ale aj keby boli nizsie v pohode. Saty zozeniete, ved sa daju upravit :)) Takze ohladne vysky nemajte stres, skor kebyze ste vysoké tak je to problem.
Odpovedať
Profilova fotka
zvysili ste mi sebavedomie že toľko je nas na svete nižšie postavy
Odpovedať
@tinytinkerbell @anjelivka @ingridka07 takže dnes som si bola skúšať šaty.... a vyzerali super :-D teším sa z toho, že aj ja môžem mať také, aké chcem... čiže dlhé a krásne.. konkrétne som si skúšala tieto dvoje... a vyhrali prvé :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dievčence predavam zlate spoločenske šaty ak by ste mali zaujem je to ppre tuto vyškovu kategoriu. viac cez IP alebo v bazari mam pridane
Odpovedať
@1smolinka1 Ahoj, aj ja som malá, mám 153 a tiež nechcem ani princeznovské ani s vlečkou. Páčili sa mi také empírové a myslela som si že by mi pristali. Keď som si ich oskúšala v salóne tak som v nich vyzerala super. Boli úplne na moju postavu akurát trošku skrátiť a pripadala som si omnoho vyššia. Najradšej ba som si ich na sebe hneď nechala :-) Pani v salóne vravela, že máloktorá nevesta vie aké šaty chce už keď príde do salóna a že vie čo jej pristane :-) Tak už sú zarezervované a zaplatené :-)
Odpovedať
ahoj.ja meriam 156cm a saty som si zohnala hned.tiez som si nehladala s vleckou.nam nizkym babam sa hodia podla mna jednoduche, nic vycackane.ak chces pozri sa do mojho albumu.moje saty su aj na predaj
Odpovedať
@tinytinkerbel , ahoj prepacte ze Vam vstupujem do diskusie. Mala som podobny problem s vyberom svadobnych siat v salonoch tak ako aj Vy. Zijem v druhom najvacsom meste na SR. a je tu zhruba 15 svad. salonov , kde vyber pre "malicke nevesty " je velmi polutovaniahodny. Obisla som prevazne tie lepsie salony , ktore sa kazdorocne prezentuju na vystave Svadba - ale vyberom siat pre nizke postavy som bola velmi sklamana. Niekde ma odbili rovno od dveri, ze na take "nizke" nic nemaju, vyskusala som 8 siat , vsetko rozlicne strihy, / siluetky, sirsia sukna, strih- morska panna, s krajkou, ale vsetky mi boli dost dlhe, niektore aj vyblednute a preprate ine ponicene od neustaleho presivania pre vyssie a nizzsie postavy. Bola som velmi sklamana a ked este priadali cenu za pozicanie 400 E- 2, 3rocne saty a nova kolekcia 600 a viac- hrozne zderstvo a to je len 1 den . A preto som sa rozhodla dat si saticky usit. Mala som predstavu ani nie dlhych , ani uplne kratkych mini siat, ale take saty- ake sa nosili v 50-60 tych rokoch min. storocia. Cize navrat k tradiciam , nadhernym materialom a uzasnym strihom. Latky som si nakupila sama a moja uzasna dvorna krajcirka odviedla naozaj majstrovsku pracu. Vyzva pre vsetky "malicke nevesty" - nebojte sa experimentovat a budete jedinecne , pretoze na netradicnu nevestu, ktora nema klasicke dlhe saty , ale nieco in a vintage sa len tak lahko nezabuda. Staci sa inspirovat- fotky mojich svad. siat su v rubrike bazar- rada ich poziciam pripadne predam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky ja osobne som 155 cm vysoka a s vyberom siat som mala velky problem pacia sa mi totiz saty tylove s hladkou nenazberanou suknou ako su napr, model dean on maria karin, primavera, isadora od maggie sottero alebo moje od morry lee :-) obehala som asi 50 salonou ale vsade mi odmietli taketo saty upravit dokonca som nemohla ani len vyskusat....je to velka skoda ze sa saty siju iba na postavy 170 cm a viac...nakoniec som si svoj sen splnila a saty som kupila ( za hriesne peniazky ) ale co uz.... aspon zopar modelov takychto siat by mali vyhradit pre nizssie nevesty aby sme saty nemuseli odkupovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla tie druhe a posledne som chcela skusat ale bolo mi povedane ze som na ne nizka a skracovat sa nedaju :-(((
Odpovedať
@liliana0000000000000 ja ich budem mať zo salónu, kde mi ich ušijú presne na mieru x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla ved o tom som hovorila ze sa mi to nezda fer ze ine vyssie nevesty si ich mozu pozicat a mi bud dat usit ( na co som ja nemala odvahu) alebo kupit.....ale su kasne aj nad nimi som uvazovala, ale nakoniec vyhtali ine, budes urcite velmi pekna nevesticka...potom pridaj foto rada kuknem :-)
Odpovedať
@liliana0000000000000 Ďakujem :) samozrejme, ak to bude "eňo-ňuňo", tak sa rada pochválim :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?